2015/02/13

Ystävänpäivä tärkeimpien ihmisten kesken


IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ (jo etukäteen)

Huomenna on yli kaupallistetuin ja söpöin juhlapäivä vuodesta! Päivä jona muistetaan rakkaimpia ystäviä ja sitä omaa murua jollain pienellä lahjalla :)


Mulla on huomenna kahdet treffit! (itseasiassa kolmet, koska menen teatterille kahvioon joten treffaan teatteriporukanki!)
Ensin päivällä kahvitellaan parhaiden kavereiden kans kunnon herkkukattauksella!
Ja illalla mennään murun kans treffeille ;)
Tässä ohje pienelle kakulle, joka on täydellinen kun syöjiä ei olekaaan se 8 vaan kaksi. Tämä tulee olemaan muunmuassa meillä huomenna kahvipöydässä :)

Huomasin kinuskikissalla tosiaan ihana kakun ohje mikä oli just passeli ystävänpäiväks, koska se oli pieni ja söpö :) 
MUTTA, kiire painaa päälle ja aika uhkaa loppua kesken, joten menen sieltä mistä aita on matalin ja ostin valmis kakkumix pussin, mistä leivon pohjat tänään ja täytän kakun jollain superherkullisella täytteellä huomista varten :)


Paistaminen:
175 astetta, alatasolla 40 min

kahden-hengen-kakku-vaiheVadelmatäyte
2 dl vispikermaa
2 rkl sokeria
200 g suomalaisia vadelmia
2-3 rkl vaniljakreemijauhetta
lemon curd -sitruunatahnaa

Kuorrutus:
400 g valkoista sokerimassaa
elintarvikeväriä
 strösseliä

TAI

Suklaa kuorrutus


Voikreemin ohje:
125 g margariinia
1tl vaniljasokeria
4dl tomusokeria
1 rkl maitoa
Pehmennä huoneenlämpöinen margariini sähkövatkaimella. Lisää vanilijasokeri kokoajan sekoittaen ja lisää seokseen vähitellen tomusokeri. Sekoita seos voimaakkaasti tasaiseksi, lisää maito ja sekoita vielä n. 1min. Jos kreemi on liian tönkköä kakun levitykseen, lämmitä sitä hieman mikrossa jolloin kreemi notkistuu.

Kun kuorrutat kakun kreemillä niin laita se vielä n. tunniksi jääkaappiin ennen kuin viimeistelet kakun suklaakuorrutteella.

Suklaakuorrute:
200g tummaa suklaata
1dl kermaa
Sulata suklaa mikrossa. Lämmitä kerma kattilassa, mutta varo ettei kerma kiehu. Lisää sulanut suklaa kerman joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Anna kuorrutteen jäähtyä kattilassa ennen kuin kaadat sen kakun päälle.



Tämän lisäksi macaron leivoksia ja pikkuleipiä <3 eiköhän sillä pärjätä!
Ja illalla vasta päästään herkuttelemaan! Tehdään rakkaan kans sushia ittellemme koti illalliselle! :P


Tehdään siis romanttinen kynttiläillallinen kotona! :)
Virittäydytään tunnelmaan eri nikseillä ja nautitaan olostamme :)
Hyviä keinoja virittää tunnelma kotona:

- Siirtele huonekaluja. Se tuo heti virkistyksen samaan vanhaan asuntoon jota katsellaan päivittäin. Esim ruokapöydän voi siirtää keskelle olohuonetta johon voit tehdä romanttisen kattauksen.

- Kynttilät. Nämä eivät selityksiä kaipaa!

- Kukat. Tämä voi olla ruokapöydän keskellä komeileva kimppu tai terälehdet sängyllä, tai jopa yksi kukka (esim ruusu) jolla kiusoittelet kumppaniasi koskettelemalla kukan silkkisillä teräledillä hänen herkimpiä ihoalueitaan.

- Laittaudu. Pukeudu ja laita hiuksesi kuin olisit lähdössä ulos treffeille. Pistä esim jokin mekko päällesi minkä kumppanisi muistaa ensi tapaamiseltanne tai ensitreffeiltänne.

- Musiikki. Virittäytykää tunnelmaan oikein ihanalla romanttisella musiikilla. Tai rokilla. Kunhan se tuo teille sen oikean tunnelman.


Tässä vaiheessa toivotan kaikille oikein ihanaa ystävänpäivää ja viikonloppua Mun ja R:n biisin tahtiin! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti