2015/02/27

Paljon kaikennäköstä

Tuntuu että nyt on menossa sellanen hektisempi ja stressaavampi ajanjakso, kun on koko ajan ainakin kolme asiaaa mielessä pohdinnassa...

-Kellarin remontti seisoo vuokranantajan takia ( ei millään ehdi hoitaa meille materiaalia remonttiin)
- kellarin remontin pitäis saada äkkiä valmiiks että saadaan sinne vierashuoneesta yhdelle nuorelle naiselle  osa-aika majotus
- koiran valeraskaus ja sen seuraukset ( tähän mennessä yks eteisen muovimatto raavittu piloille kun on pesää yrittäny rakentaa)
- mulla on yks hammas vaivannu nyt reilun viikon niin että olen jo viikon sisään käyny hammaslääkärillä 3 kertaa ja soitellu joka toinen päivä sinne ja ilmotellu tilanteesta.
- haetaan viikonloppuna ch:n 3 v synttärilahja mikä pitää piilottaa jonnekin
yms yms sukulaisten aiheuttamat stressit...

Mutta silti olen saanut vältetyä sellasta vitutuksen tunnetta mielestäni aika hyvin. En ole mitenkään erityisen kiukkunen ollu vaikka tuntuu että on kauhee kasa asioita mun päällä... ahdistus sentään.

Mutta ainakin tosta hammassärystä päästiin! Siellä on siis viimeviikon perjantaina todettu hampaassa, jo aiemmasta juurihoidosta huolimatta reikä ja juuren tulehdus. Johon lääkäri antoi kaksi vaihtoehtoa: Uusi juurihoito tai hampaan poisto. Ja sanoi samaan hengenvetoon että jos juurihoito ei tälläkään kertaa tehoa niin hampaan poistaminen on sillonkin edessä.
Päätin että se poistetaan, mutta ajan sitä toimenpidettä varten vasta kuukauden päähän. Ja siitä perjantaista lähtien hammas särki niin kamalasti! Tulehduksen aiheuttama paine tuntui kipuna enkä pystynyt loppupeleissä puremaan oikealla puolella ollenkaan. En muistanu ollenkaan kuinka lamauttavaa hammassärky pahimmillaan on :(

Maanantaina soitin että olen nyt kolme päivää putkeen elänyt särkylääkkeillä, että mitä tehdään, Käskivät aloittaa mulle väärätyn antibioottikuurin ( piti alottaa vasta 3 päivää ennen hampaan poistamista) Antibiootit alkoivat tehota. Ohjeistivat että jos kolmantena päivänä vielä särkee niin soitan uudestaan. Ja niin minä tein. Ajatus siitä että eläisin sen säryn ja paineen kanssa kuukauden ei kuulostanut mitenkään ihanteelliselta tilanteelta... Sain päivystysajan torstaille, missä he katsoisivat että mikä tilanne siellä on.

Torstaina pienen aksentin omaava hammaslääkäri kokeili hammasta ja kyseli särystä. Annettiin jälleen kaksi vaihtoehtoa: joko laitetaan toinen antibioottikuuri päälle tai aamuksi takasin jollon poistetaan hammas.



Ja siellä se verinen kolo nyt on. Toivottavasti paranee hyvin :)
Itse toimenpide oli tosi nopeesti ohi! Eikä sattunut ollenkaan, onneks.

Nyt odotellaan että puudutus lakkaa niin voi ehkä syödäkin tänään jotain ilman että puren poskeen ja kieleen 800 kertaa :D

Ihanaa viikonlopun alkua kaikille! :)


P.s. sosiaalisessa mediassa ollaan ihmetelty mekkoa jonka eri ihmiset näkevät eri värisenä. Minä näen mekon valkosena ja kultasena, minkä värisenä sinä sen näet?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti