2015/02/25

Forssan paras palvelu



Kävin perjantaina tuhlaamassa lahjakorttini alusvaateliikkeessä: Liivikeskus.
Se liike on  koko olemassaoloaikansa (21 vuotta) pitänyt maineensa loistavasta palvelusta. Niin liikkeenomistajan Anun, kuin hänen tyttärensä Elinan puolesta.



En aikaisemmin ole ostanut kuin yhden Rintaliivit- alushousut parin liikkeestä, mutta heidän maineensa kirii heidän edellään :) Olin monesta paikasta kuullut heidän palvelustaa, tuotteiden loistavasta laadusta ja siitä kokemuksesta, kun sinua palvellaan henkilökohtaisesti niin että saat varmasti sen mitä haitkin ja vielä enemmän!



Pienellä paikkakunnalla kun asutaan, kaikki tuntee jonkun kautta toisen. Niinkuin Anukin tunsi mut aikasemmin äitini kautta, ja tietysti nykyään Mainossataman äijäpuodissa tehdyn yhteistyön kautta.
Elinan kanssa tultiin tutuksi paremmin myös tuolloin.
Joten kun kävelin R:n kanssa liikkeeseen sisään, tuli tuttavallinen tervehdys, jonka jälkeen lähdettiin tuhlaamaan rahaa :P

Mulla ei ollut mitään tiettyä mitä hain kun liikkeeseen menin. Mutta näin ikkunassa yks päivä ohi ajaessani ihanat pitsitopit, jotka toimittivat rintaliivien työtä myös :)

Sovittelin varmaan about 10 liivit, kunnes päädyin ottamaan Missyan pitsitopin mustana, ja siihen kuuluvat housut,


Toppi on ihana päällä! Se ei purista mistään ja tuntuu tosi pehmeältä, ja silti on ryhdikäs olo :)
Ostin myös toisen parin, mutta ne jääköön salaisuudeksi ;)

R oli siis makutuomarina, tosin se näki ehkä kolmasosan niistä mitä sovitin :D mutta that´s fine, oikeat löytyi, osaksi R:n avulla, joten lähdin erittäin tyytyväisenä liikkeestä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti