2015/02/20

tärkeän ihmisen päivä

Ch:lla oli tarhassa helmikuun alussa Tärkeän ihmisen päivä.
Kysyin ch:lta että kenet hän sinne haluaa. Vastaus oli Pappa! Ei tullut yllätyksenä. Vaihtoehtoina pyöri pitkään joko pappa tai mummi (eli mun isä tai mun äiti) Ja papan hän sitten sinne halusi mukaan leikkimään :)

Vaikka vielä aamullaki muistutettiin että muistatko että pappa tulee tänne tänään leikkimään heti aamupalan jälkeen? Niin oli kuulemma silmät suurentunu valtaviks ja valtava hymy kun huomasi papan :D Sitten mentiin ja esiteltiin kaikki pienetkin asiat papalle tarhassa :)

Tutustumisen jälkeen heillä oli ollut askartelu hetki. Ja tätä me naurettiin kun tarhantäti Kirsi selvitti että ch:lla oli ollut ihan selkee visio millasen työn he askartelee, kun oli määrännyt kaiken millanen leikattiin, mihin se liimattiin ja mitä pistettiin mihinkin! :D
ch määräs ja pappa totteli. Hienon taideteoksen ne oli tehnytki! :)


Nää kaks oli kuulemma jaksanu askarrella tosi kauan. Taideteokseen oli syntynyt virtahepoa, tipu ja norsu (jonka ch kertoi myöhemmin meille olevan dinosaurus)
 :)





On tuo yks niin papan poika... Ei haluais ikinä lähtee papalta kun siellä ollaan käymässä, ja niin oli kuulemma sillonkin tullut kauhea meteli kun pappa oli lähtenyt kotiin ennen lounasta eikä tullutkaan enää leikkimään... :/
Molemmat heistä tuntu nauttivan aamupäiväst tarhassa kovasti, niin innoissaan ne molemmat sitä selittivät :) <3
Sais enemmänkin olla näitä päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti