2015/02/11

Blogihiljaisuus

Tämän viikon blogihiljaisuus on johtunut lähinnä ch:n kipeenä olemisesta.. Siitä että jouduin hakemaan saikkua kun meidän kuumepotilas toipui kotona, ja meidän tietokone/ telkkari oli kolme päivää pelkkää madagascaria, monster autoja ja muumeja... (meillä on macmini liitetty telkkariin)
Joten ei ole paljon tullut kirjotettua uutta tekstiä..

Meillä huomataan silmistä tuo kipeys <3


En muistanut ollenkaan kuinka rankkaa on hoitaa kipeetä lasta. En ole koskaan joutunut olemaan pois töistä sen takia että ch olis kipee. Se ei koskaan vaan ole kipee. Siihen ei tartu noi taudit.. Syksy-talvi aikaan ch:n tarha ryhmässä oli enterorokko. Mulle sanottiin että kaikilla  muilla on jo ollu, joten on vaan ajankysymys koska ch sen saa. Ei tullu. Siellä oli myös mahatauti kiertänyt jokaisella jossain vaiheessa. Ei rantautunut meille. Ei ole koskaan ollu korvatulehdusta eikä flunssakierrettä..
Don´t get me wrong! Tämähän on ihan loistavaa kun lapsi ei sairastele ihan jokaista tautia mitä tarhassaki liikkuu.
Ja tulihan meille sitten vesirokko. Kaks kertaa. Eka kerta oli niin lievä että vein ch:n neuvolaan näytille että oltiin varmoja että ne pari rakkulaa meinas vesirokkoo. Ei ollu kuumetta sillon, ei energiavajausta. Ch oli ihan normaali! Ei edes rakkulat kutittanu. Mutta tuomioks saatiin vesirokko, joten se se sitten oli.
Mutta kun kaveri Millalla oli vesirokko ja nähtiin milla sillon... niin se tuli ch:llekin.
Ja nyt oli rakkuloita ja se raapi niitä ja oli tavallista kiukkusempi, mutta kuume ei noussu ja ihan normaalisti muistaakseni leikittiin :)


Nyt huomas pitkästä aikaa sen kuumeen voiman tossa ettei jaksanu riehua ja hyppiä ja juosta niin kun normaalisti.
 Buranaa annettiin laskemaan kuumetta, se on aina toiminut tosi tehokkaasti meillä, Sitten kun lääke vaikutti, sai pikkumies syötyä kunnolla ja nukuttua paremmin.
Ite oli tosin ihan kuollu.
Ihan kamala väsymys. Tietty se että heräili kun ch:kin, eikä nukkunu päikkäreitä sillon ku ch vaan kävin töissä aina sen välin kahtena päivänä... Ja sit piti siivota, tehdä ruokaa, viihdyttää ch:ta yms yms...

Pojat rivissä terveyskeskuksen penkillä :) <3


Yks ihana plussapuoli tossa kotona olemisessa on. Mulla oli aikaa enemmän meidän mimi tytölle.
Se  on lihonu ihan hirveesti :(
Ja oon vähätelly sitä jo tarpeeks kauan! Nyt alko laihdutuskuuri!!
Tyttö on saatava keäskuntoon! :D
Varsinkin tiistai ja keskiviikko päivät oli ihanat kun kun mentiin koiran kans oikein pitkälle lenkille ja aurinko paisto :)
Auringon tuoma energia oli ihan valtava! Kun tiistai aamupäivänä paisto aurinko meille. Sain ihme inspiraation ja aloin siivoon. Imuroin, pesin lattiat, tiskasin, pesin ikkunoita, pyyhin pölyjä ja järjestelin tavaroita :D Ainii ja sinä iltapäivänä aloin leipoon karjalanpiirakoita! Niistä tuli ihan hyviäki!
Keskiviikko aamu kun oli vika aamu kotona, ja  ch ei meinannu mitään syödä aamupalaks. Niin tein amerikkalaisia pannukakkuja. Mahtava aamiainen! Vaahterasiirappia ja pensasmustikoita kylkeen, niin olin ihan taivaassa! Ch:llekin maistu ;)
Ja vannoin että teen kerran viikossa pannukakkuja aaaamupalaks. Ne tekee mistä tahansa aamusta mahtavan aamun!


Keskiviikko onneks on jo kuumeeton päivä eli torstaina arki palaa ennalleen ja ch pääsee tarhaan ja minä menen töihin :) Ihanaa loppuviikkoa! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti