2015/09/03

Varoitus: Ei herkille!

Alla oleva video sai mut haukkomaan henkeä, valuttamaan muutaman kyyneleen, tuntemaan painetta rintalastan alla ja tuomaan käden suun eteen kauhusta ja säikähdyksestä. Videolla näkyy kun lapsia joutuu uhriksi, joka oli varsinkin se minkä takia tunsin ahdistusta videoo katsoessa..

Video on muistutus siitä kuinka tärkeää on olla valppaana liikenteessä, olit sitten kävellen, pyörällä tai moottoriajoneuvolla. Älä räplää puhelinta, aja nopeusrajotusten mukaan ja KESKITY ajamiseen!



Olen itsekin ajanut liian lujaa, olen ajanut liikenteessä niin etten ole keskittnyt ajamiseen kunnolla. Hävettää myöntää se. Mutta vain myöntämällä asian, voin muuttaa tapojani. Luojan kiitos en ole koskaan omalla ajamisellani loukannut ketään. Mutta sekin on ollu vain hyvää tuuria. Yhtä hyvin olisin voinut vahingoittaa lasta, eläintä, miestä, naista... Olisin voinut tappaa jonkun. Ja olisin voinut myös itse saada surmani liikenteessä. Hyvää tuuria kaikki, ettei niin ole käynyt.
Minulle sanottiin kerran että, seurassani on aina enkeli ketä katsoo perääni ja suojelee. Toivottavasti se pitää paikkansa, ja toivottavasti muillakin olisi se oma enkeli joka suojelisi heitä.

Koskaan ei saa olla esim. niin kiire, ettei pysty huomioimaan muita liikenteessä olevat ihmisiä.
Turvallista matkaa minne ikinä kuljetkaan!

p.s. Syksy ja pimeys on täällä, muista heijastimet tänäkin syksynä! Niin eläimille, aikuisille kuin lapsillekin :)
 Erilaisia heijastimia löydät esim TÄÄLTÄ   TÄÄLTÄ   ja  TÄÄLTÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti