2015/09/28

"Äiti, mikä tää on?"

Kysyy armas kolmevuotiaani kun tulee äitin tamponilaatikon kanssa eteisestä.. Se on hetki sitten kaivettu äitin laukusta ja nt on viekas virne päällä.
Samalla kun paistan kalaa paistinpannulla, katson mitä poika on löytänyt pidellesään kädessä yhtä pientä tamponia.
Ä "Se on äitin... laittaisitko sen muru pois"

CH" Mitä tällä tehdään?"
Mietin hetken mitä vastaisin.. keksisinkö jotain hätävaletta jostain lääkkeestä tai muusta jotta poika jättäisi sen rauhaan. Tähän vastaukseen päädyin:

Ä " äiti estää sillä verentulon."

CH" Joo! Ku sulla on haava, niin nuolaset tätä ja laitat siihen ja sit siitä tulee tällanen (näyttää kotelon kuvaa)  niin pipi häpiyy ja sit se laitetaan pois"

Ä " *REPS, eeei sitä mitään nuolla! haha "

CH " äiti laittaa sen pipiin ja sit ei tuu verta ja sit laitat sen pois"

Ä "joo jotenkin niin. Kyllä."


:D Että näin. Paketti Oli ehkä liian houkuttelevan näkönen...

kyseessä oli kuvassa näkyvällä papukaija kuosilla väritetty paketti.
Kuka nyt EI innostuis tollasesta. Poika tais ehdottaa ett sisällä olis karkkia ennenkun aloin selittämään sisällön oikeaa tarkotusta... :D

Ai että kun noi kyselyt on mukavia.. Oon välillä vähän ilkeekin. Kun tulee tosi kiusallinen /vaikea kysymys eteen, heitän vastausvuoron kylmästi R:lle :D

Ja nyt kaikki kukkahattutädit kenellä on uhmaikäinen kyselykone, ette ala väittämään etteikö lapsen suusta voisi tulla niin vaivaannuttavaa kysymystä, että epäröitte valehtelun ja totuuden kertomisen välillä. Sillä sillon en usko teitä, tai väitän ettei se vain ole tullut vielä eteenne. Sillä kyllä se tulee. Ennemmin tai myöhemmin!

<3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti