2015/09/01

Kaunis Kotikaupunkini

Tämän uutisoinnin keskellä kun ollaan, kiitos kanssaihmisten ylireagoinnin. Tämä on oma mielipiteeni. Halusin muistuttaa ihmisiä siitä että se mitä iltapäivälehdissä kirjoitetaan, "Forssa vastusti hätämajoituksen tuloa", on vain pieni osa siitä mitä täällä ajatellaan aiheesta. Halusin tuoda esiin myös kypsän ja fiksun ajattelutavan esiin forssasta.


Olen nimittäin myös nähnyt niitä fiksuja kommentteja, joilla yritetään kehittää järkevää keskustelua aiheesta, kunnes tulee taas vastalyönti kuinka ihmiset ovat naiiveja ja sinisilmäisiä, koska uskovat ettei kaupunki räjähdä näistä pakolaisista ensimmäisenä kun he tänne saapuvat.




Oma mielipiteeni asiaan olen pitänyt itselläni, paitsi työpaikan kahvitauolla, kun luetaan Forssan lehdestä kuuluisia "lyhkäsiä" ja saadaan joko hävetä (tämä on yleisempi vaihtoehto) tai nauraa vedet silmissä. HÄPEÄN niitä forssalaisia, jotka uskovat jokaikisen ihmisen joka tulee meren takaa olevan raiskaaja, tai vähintään murhaaja. Olen punninnut hätämajoituksen tulemisen molempia puolia, ja itse olen sitä mieltä että se saisi tulla. Olen silti tietysti huolestunut siitä että hoidetaanko pakolaisten sopeuttaminen tänne kunnolla. Koska sehän ne konfliktit aiheuttaa. Lisäksi paikallisten pelko tuntemattomasta sekä syrjintä ulkomaalaisia kohtaan. Jos heille ei osoiteta muuta kun näitä kahta, niin miten luulette heidän käyttäytyvän meitä kohtaan? 




Jokatapauksessa se hätämajoitus näillä näkymin on sittenkin tulossa. Katsotaan mitä seuraavat 4kk tuo tullessaan, ja mikä tärkeintä: Mitä tapahtuu sen jälkeen?


Kuvat on työmatkalta kahtena aamuna. On pitäny laittaa takkia päälle ja villasukkia jalkaan, syksy on nimittäin täällä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti