2015/09/15

Unelmakeittiö

Puhuin R:lle tästä ongelmastani just. Koitin yks päivä tehdä (kolme kertaa) keittiösuunnittelu ohjelmalla meidän uutta keittiöö.. Mutta en saanu siitä koskaan just sellasta millasen haluaisin.
Kun siitä omasta unelmakeittiöstään on haaveillu monta vuotta, ja katsellut ideoita, ja inspis kuvia, niin kuvittelin että sitten kun vihdoin päästään sellanen oikeasti tekemään; olisi se maailman helpoin homma!

En osannutkaan laittaa oikeita palasia oikeille paikoilleen. Joten tein suurinpiirtein- suunnitelman.
Osasin päättää tasan sen että mihin keittiö sijoittuu keittiössä, ja että mihin kohtaan suurinpiirtein tulee tiskiallas ja keittotaso... Siihen se melkein sitten jäikin :D

Tärkeimmät asiat uudessa keittiössämme tulee olemaan:

- käytännöllisyys
- tilaa täytyy olla (edellisessä ei mahtunu kaks ihmistä touhuun samaan aikaan)
- työtasoo mahdollisimman paljon
- viihtyisä
- hyvä valaistus

Keittiöstä halutaan "just eikä melkein", koska suuren tilan ansiosta, siitä paikasta tulee varmasti tämän perheen kodin sydän. Paikka, missä halutaan viettää aikaa.

Totesin R:lle, että täytyy päästä konkreettisesti katselemaan ja koskettelemaan keittiöitä, ja siellä toteamaan esim meille sopivimmat laatikostot, ja laatikoiden sisukset, pöytätason, kaapinovien kuvion sekä värin yms yms.. lista jatkuu loputtomiin.

Joten IKEAAN. Sieltä otamme keittiön.


Tämän hetken inspiskuvat on aika eri kun mitä mun pinterest kansiosta löytyy..
Tyyli on niin skandinaavista keittiöö kun olla ja voi. Jenkkimäinen massiivisuus ja koristeellisuus on vaihtunut puhtaaseen, linjakkaaseen ja tyylikkääseen keittiöön.



















Säilytys ratkaisut sekä valaistus on myös suuressa roolissa keittiössä toimivuuden ja käytännöllisyyden kannalta, nekin olis hyvä päästä suunnittelemaan ikeaan paikanpäälle ammattilaisen kanssa. Vois olla helpompaa kun vaihtoehdot on siinä silmien edessä :)




Vaikka tässä turhaudutaankin, mutta sentään hyvässä asiassa: Unelmoinnista vihdoin tositoimiin!


p,.s. kuvat googlesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti