2015/09/24

Operaatio TÄI

*Raps Raps...

Sillä samalla hetkellä kun luin viikonlopun jälkeen päiväkodin seinällä lapun "Päiväkodissa täitä liikkeellä, tarkistakaa lastenne pää ja tarkkailkaa tilannetta", alkoi päänahka kutiamaan. Ja alkoi pohdinta: Onko täitä ollut jo viime viikolla? Ch raapii jatkuvasti päätään.. olisiko tarvinnut jo viikonloppuna tarkistaa päänahka? 

Yök. Ajatuskin siitä että päänahka vilisee niitä pieniä ötököitä on ällöttävä.. Mutta ei kuitenkaan yllä siihen ällötykseen mikä metsistä tarttuu mukaan: Hirvikärpänen. Näihin täihin pystyn suhtautumaan äidillisesti ja järjellä. Hirvikärpäset on ihan eri asia. Jostain syystä.

No ajattelin heti maanantaina hakee ruokkiksella eväiden hakureissulla myös apkteekista jo varuiks täiden hävitys- välineet. On sitten valmiina. Koska niitä tulee. Ihan varmasti. Jos jo puolitoista vuotta ollaan selvitty ilman hoidosta tulleita täitä, niin nyt on varmasti jo meidän aika. Olen jo sisäistänyt sen että täitä tulee jokatapauksessa meille jossain vaiheessa.

Apteekista lähti mukaan tämän näköinen purkki.

valitan huonoa kuvanlaatua... Koira päätti tulla mukaan kuvaan joten kuva tärähti kun mimi tuli juuri tökkimään :D


Sain neuvon apteekkarilta, että kannattaa pestä nyt, jotta aine ennaltaehkäisisi täiden tulemisen.
Tein työtä käskettyä, ja pää pestiin täishampoolla maanantai iltana.

Olen ohimennen kampaillut täi kammalla ch:n päätä maanantain jälkeen, ja kurkkinut aina ehtoolla kotona ettei näy mitään vilinää päänahassa, EIKÄ OLE NÄKYNYT!
Eilen olisi ollut taas pesun aika, sillä ennaltaehkäisevä vaikutus kestää kuulemma 3 päivää.
Ei pesty. Tänään saunaan, ja siellä pestään. Ei kai se nyt niin päivän päälle ole!
Pakko sanoa, että olin aineen ennaltaehköisevästä vaikutuksesta lievästi sanottuna ennakkoluulonen. En uskonut ollenkaan että auttaa :D

Mutta katotaan nyt.. Jos oikein hyvä tuuri käy, niin niitä ei tällä kertaa meille rantautuisikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti