2015/09/07

Elämämme isoin ostos... So Far!

Ostettiin talo! HAHAAAA! Nyt se on virallista, avaimet on meillä, talo on siirtynyt meidän omistukseen ja iso summa rahaa on vaihtanut omistajaa ;)

Ensimmäisenä kilpailutetaan putkifirmat, ja sitten päästetään ammattilaiset tekemään suuret remontit, jonka jälkeen hyökätään talkooporukalla pintojen ja keittiön kimppuun, jotta saadaan remontti edistymään. Saa nähdä kuinka käy mun haaveen että kaikki olisi paikoillaan ja nämä remontit tehtynä jouluksi, jotta saadaan rauhoittua omaan kotiin jouluksi <3














Kuvat on otettu eilen, nykyisessä kunnossaan. Talossa on omat kauniit jujunsa, enkä malta odottaa että päästään käyttämään talon potenttiaali ja korostamaan talon omaa kauneutta!

Muokkasin kuvia mustavalkoisiksi ihan tarkoituksella. Alin kuva on kaunis noin, sillä se tuo vanhaa henkeä kuvaan. Onhan talokin rakennettu -45. Joten vanhoilla tiluksilla ollaan. Ja vanhaa kunnioittaen tehdään jatkossakin.

Tärkeintä tällä hetkellä: Vaalia perheenkeskistä aikaa, remontoida talo omaksi kodiksi <3 ja kolmantena uusi jännittävä askel itsellä itsetunnon ja kaiken muun kanssa: teatterin lavalle astuminen 10.10.

Tervetuloa seuraamaan! :)


2 kommenttia: