2015/09/21

Minun lakini

Kuten joku ehkä heti on huomannutkin, blogiini on tuohon oikeaan sivuun ilmestynyt Planin mainos. Se koskee kamppanjaa, jolla haetaan ihmisiä yhteen suuremmaksi joukoksi suojelemaan maapallon tyttöjä väkivallalta, kuin niitä jotka tuottavat väkivaltaa tyttöjä kohtaan.
Painakaa linkkiä, painakaa nappulaa ja osoittakaa että olette vastaan tyttöihin kohdistuvaa väkivaltaa.

Tietoa kampanjasta Planilta:

Joka päivä 337 000 tyttöä kohtaa väkivaltaa koulussa tai koulumatkalla. Tämä tarkoittaa, että väkivallan kieltäviä lakeja rikotaan neljä kertaa joka ainoa sekunti. Valtaosa tytöistä, jotka kohtaavat väkivaltaa, asuu maailman köyhimmissä maissa.

62 miljoonaa tyttöä ei käy koulua. Tyttöihin kohdistuva väkivalta on yksi keskeinen syy siihen, etteivät tytöt suorita opintojaan loppuun. Pahoinpitelyn tai seksuaalisen häirinnän jälkeen tytöt suoriutuvat usein huonommin koulussa ja ovat alttiimpia terveysongelmille. Usein vanhemmat päättävät ottaa väkivaltaa kohdanneen tytön pois koulusta, joko suojellakseen häntä väkivallan toistumiselta tai koska teko loukkaa perheen kunniaa.

Plan haastaa maailman päättäjät toimimaan. Haluamme näyttää Minun lakini -kampanjan avulla tyttöihin kohdistuvan väkivallan laajuuden ja julmuuden. Tahdomme pysäyttää ihmiset huomaamaan, että tytöillä on huutava tarve turvalliselle oppimisympäristölle. Näyttääksemme, että tyttöjen tukijoita on enemmän kuin pahoinpitelijöitä, toivomme saavamme vähintään 337 000 ihmistä päivässä sitoutumaan Minun lakini -kampanjaan joka päivä YK:n kansainväliseen Tyttöjen päivään 11.10. asti.

Osallistukaa ja jakakaa tietoa kamppanjasta eteenpäin! 

Minun Lakini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti