2015/01/30

Teatteria

Nyt alkaa pitkän joulutauon jälkeen pikkuhiljaa pyörimäään näytöksiä kaupungin teatterilla. Itse en ole lavalla, vaan kahviossa rahastamassa asiakkaita :) 

Tänä keväänä on niin hauskat näytelmät tulossa että on itekin pakko mennä joku kerta kattoon!

Ensimmäisenä kuitenkin starttaa kevätkausi Vorssankiälisillä uutisilla. Näitä näyöksiä on vaa kolme, kyllä niitä sitten olikin tuolla syksyn ja alkutalven puolella ;) Siellä saa kuulla stand up-komiikkaa ja Susanna Drockilan vorssankiälisiä uutisia. Ovat olleet hauskoja kuulemma!


Mutta sitten alkaa 6.2. ihana Heinähattu ja vilttitossu!!! :)


Tätä lastennäytelmää tullaan näkemään hieman enemmän :) Ja meiltä kahviosta löytyy kaikkea ihanaa herkkua niiin pienten kuin aikuistenkin makuun! :) 


Siitä näkee näytöspäivät!
Olen nyt harjoituksissa käynyt ch:n kans nopeesti pyörähtämässä ja ch ainakin tykkäs! naureskeli poliisi setiä ja alibullenien herkkupöytään olis halunnu mennä heti! :D 

Aluks mietin ettei ch:ta kiinnostais niin paljoo että jaksais istua paikoillaan, ja jouduttais odottamaan vielä ennenkun päästäis lastennäytelmiä katteleen, mutta toi anto vähän toivoo! Voitais käydä koittamassa :)

Tulee olemaan jännä nähdä kyseinen tarina teatteri-esityksenä, elokuvan nähneenä.
Elokuva oli jotenkin niin suloinen että on jäänyt mieleen ihanana elokuvana <3 


Lisäksi...
Myöhemmin keväällä alkaa komedia näytelmä (ainakin muistaakseni on lupailtu erityisen hauskaa näytelmää). Nimittäin: Öbaut seitsemän veljestä!!



Sinne on ainakin ihan ehdotonta päästä kattoon! :D 
Toivotan kaikki erityisen tervetulleeksi Forssan teatterin , sekä nautinnollisiin kahvihetkiin kahviossa! :)

Pssst! Viimeks kirjotin teatterilla olemisesta täällä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti