2015/01/27

"Naisten nalkutus paranee panemalla"

Mama Lion -nimellä Lily-sivulle kirjoittavan bloggaajan  kirjotus oli mun mielestä niin osuvasti kirjotettu, että on pakko jakaa tekstin pointti myös täällä.

Mama Lion puhuu tekstissään siitä kuinka -otsikon mukaisesti- naisten nalkutus johtuu ainakin osittain orgasmien puutteesta, joka taas on miesten aikaansaannosta.

-"Kun kuulen miesten valittavan, että heidän vaimonsa nalkuttaa, mieleeni tulee aina tokaista: "Jos antaisit hänelle enemmän orgasmeja, nalkutus olisi todennäköisesti melko lailla historiaa." Seksuaalisesti ja emotionaalisesti turhautuneesta naisesta tulee pikkuasioihin puuttuja ja kotitöistä nipottava hirviö ja tämä lienee vielä kovin kaunis ilmaisu sille tyrannille, joka monien kotona asuu. "

Tässä asiassa olen samaa mieltä! Sekä siinä, että naiset ketkä ovat seurustelleet huonossa suhteessa, saamatta sitä huomiota joka heille kuuluu, saa henkisiä haavoja ja kieroutuneen kuvan siitä millaista suhteessa olo on, tai millaista seksin kuuluu parisuhteessa olla.

-"Minä olen työssäni ja elämäni aikana saanut lukemattomia todisteita siitä, että haluttomuuden takana on aina pintaa paljon syvempiä syitä, yleisimmin naisten ei-heränneet mieskumppanit sekä huonot kokemukset seksistä. Heillä on ollut ei-heränneitä kumppaneita, jotka ovat aiheuttaneet heille vaikeita henkisiä haavoja ja aivan vääränlaisia uskomuksia siitä mitä seksi muka parhaimmillaankin voi olla. He ovat todennäköisesti tapailleet miehiä, jotka eivät joko kokemuksen puutteesta osaa tai omien epävarmuuksiensa vuoksi uskalla ottaa naista niin kuin nainen kuuluu ottaa tai ovat olleet vain oman mielihyvänsä perässä unohtaen yhden tärkeimmistä makuuhuoneen säännöistä: nainen tulee ensin. "

Hän myös kirjoittaa hyvin samaistuttavaan tapaan omasta elämästään. Siitä kun naisella on jokin oma emotionaalinen myrsky syvällä sisällä. Se olo kun olet ihan solmussa. On väsynyt ja kiukkuinen olo. Ja sillä tasolla ollessa ei osaa ottaa vastaan välttämättä sitä pientä elettä mieheltä, joka yrittää piristää suutelemalla tai ottamalla kainaloon. Pahin virhehän tässä tilanteessa olisi se, että mies perääntyy naisen luota, kun tuo ei heti ota vastaan hellyydenosoitusta, ja piristy omaksi itsekseen. 
Sillä juuri silloin nainen vaatii sen vahvan miehen läsnäolon, sekä turvan jotta nainen saisi myrskynsä laantumaan.
Se on välttämätöntä myös naisen itsetunnolle. Katse silmiin, hymy, kehu, suudelma, halaus, kehno piristys yritys yms.. Kun mies jaksaa vaan pysyä siinä vierellä ja täyttää sen naisensa kehuilla ja huomionosoituksilla, nainen onnistuu kipuamaan kyllä sieltä omasta suostaan.

Samalla tavalla naiset janoavat miehiltä myös seksuaalisella tasolla huomiota. Mutta ehkä hieman eritavalla. Miehen olemus vahvana ja voimakkaana olentona näkyy tässäkin. Onhan se nyt ihan eri asia jos seksi alkaa niin kuin oltaisiin ujoja teinejä, kun ensin suudellaan kolme varttia ja pikku hiljaa lämmetään ja aletaan koskettelemaan ja sitten rakastellaan; kuin se että mies vain ottaa sinut tässä ja nyt. (vähän täytyy kuitenkin olla tilannetajua tässä) Se kiihotus on aivan eri luokkaa siinä tilanteessa! Tietenkään tässä ei nyt saa sekottaa rakastelua ja panemista. Molempia halutaan! Se on sitten taas ihan naisesta kiinni kumpaa tahtoo enemmän.

-"Parisuhteissaan haluttomatkin naiset ovat haluttomia usein siksi, että heidän miehistään on tullut hissukoita tossuja, jotka seksiä halutessaan korkeintaan vonkaavat sitä puoliksi anteeksipyydellen. Jos mies sen sijaan tarraisi vaimonsa pyllystä kiinni ja sanoisi, että "kuule muru, nyt minä otan sinut tässä keittiön pöydällä", nainen kostuisi todennäköisesti alta aikayksikön. Kun mies osoittaa haluavansa naista niin kovaa ettei voi pitää edes käsiään erossa hänestä, avaa hänen reitensä ja suutelee kaulaa, nainen unohtaa tekemättömät kotityöt sekunnin murto-osassa ja antautuu miesenergian vietäväksi. Kun mies osoittaa olevansa voimakas, jykevä, naistaan jumaloiva tosimies, nainen ei voi vastustaa häntä. Naisten ehdottomasti yleisin fantasia on tulla puoliväkisin tai kovaa otetuiksi, se kertoo jo aivan selvää tarinaa siitä, millaista itsevarmuutta, periksiantamattomuutta, voimaa ja vahvuutta me nössöiksi muuntuneilta miehiltämme janoamme. Ja miten kipeästi me naiset aivan vaistonvaraisestikin kaipaamme sitä, että saisimme olla naisia ja luolamies tulisi, nappaisi olalle ja kantaisi luolaansa, suojaisi ja turvaisi meitä."


Täydellinen turvan tunne miehen läsnäollessa voimauttaa myös naisen. Mun mielestä energia tasokin on melkein suorassa yhteydessä naisen tyydytettyyn oloon. Täysin tyydytetty nainen on pirteämpi. Haluttu nainen (joka tietää sen) on vahvempi. Ja samalla tavalla itselläni: Kotityöt, ruoan laitto, koiran ja lapsen hoitaminen on helpompaa, niitä tekee paljon mielummin kun on itsellä kaunis, haluttu ja arvostettu olo. Silloin miestäkin jaksaa huomioida ja tukea paljon paremmin. Tuolloin koko perhe voi paremmin.


 -"Kun mieheni on kotona ja toimii ikäänkuin perheen päänä ja järjen äänenä, ei käskyttämällä tai alistamalla, vaan vain olemalla maskuliinisessa energiassaan täysin, lipumatta mukaan naisen emotionaaliseen draamaan, minä rauhoitun, löydän tasapainon ja teen enemmän kuin mielelläni kotitöitä, valmistan ruokaa, leivon ja hoidan lasta, jupisematta, ilman minkäänlaista pakon tunnetta tai alitajunnasta nousevaa marttyyrin stigmaa. Minun ei enää tarvitsekaan olla se joka yrittää komentaa lasta, mieheni tekee sen ja lapsi kuuntelee matalaäänistä miehen kehoitusta paljon nopeammin ja mieluummin kuin äidin eli hoivaajan yritystä olla kovis. Minä saan olla hoivaaja, saan hoivata lastani ja pitää hyvänä miestäni, saan laittautua, kaunistautua, olla se kukkanen, koska tiedän että mieheni seisoo takanani ja suojelee minua tällä maallisella taipaleellani, voin olla rauhassa sillä minulla ei ole enää tarvetta tasapainotella miesten ja naisten maailmojen välissä."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti