2015/01/05

vauhtia viikonloppuna

Nimittäin lauantana hoplopissa :)
Lähdettiin ennen 10 ajamaan ideaparkiin päin. R, minä, mun sisko ja ch kyydissä.
Paikanpäällä ei meinattu löytää koko hoploppia :D aloitettiin yhdestä päästä, käveltiin toiseen koko ajan kattellen josko näkyis jotain kylttiä tai jotain että missä suunnassa hoploppi on. Fun parkista oli joka nurkalla sitten taas kylttejä. Kun päästiin koko kauppakeskuksen toiseen päähän, nähtiin ylhäällä hoplopin ovet. Ne oli kiinni!!?? Käytiin kattomassa, ja ovelta näytettiin nuolella sisäänpääsyn olevan 90m TUOHON suuntaan, funparkin ovelle. Myyjältä selvisi sitten että Hoploppiin ei pääse erikseen näin viikonloppusin...
Vaan on pakko ostaa FUNPARKIN LIPUKE LAPSELLE SEKÄ AIKUISILLE. Kun HopLoppiin olis aikuiset päässy ilmaiseksi, niin nyt oli pakko maksaa aluemaksu että päästiin sisälle. Ja kun funparkissa ei edes ollut MITÄÄN näin pienelle... joten maksettiin turhaan (tavallaan) ylimäärästä. Ja kun oltais tiedetty eedes etukäteen tämä. Hoplopin sivuilla ei mainittu tästä seikasta mitään!!!
Perkele. varmasti reklamoin tästä.
Ei voinut kääntyä poiskaan enää kun ch oli nähny leikki paikat ovelta...


Vaatteet vaatesäilytykseen ja kietelemään. Olin aluks YLIvarovainen et mihin ch saa kiivetä ja mihin ei, ja "varo" ja "mene varovasti" ja "älä juokse" "odota meitä" :D

Kunnes huomasin että ch meni hienosti siellä yksinkin! (siis niissä kiipeilyvehkeissä)
Se pomppi siellä ja oli niin tohkeissaan ettei malttanu yhdessä paikassa leikkiä ku hetken :D Paras leikkipaikka löydettiin kuitenkin paikan perältä, missä oli yks valtava kiipeily hökötys. Siinä oli verkkoja, putkia, rappuja, liukumäki, kiipeilyseinää ja mitä kaikkee muuta. Tätskä (mun sisko) eksy sinne parikin kertaa kun seuras ch:ta sinne, mutta ei ollu yhtä nopee siellä  :D



Siellä oli tosi hauskaa kyllä :) Ja luojan kiitos mentiin aamusta sinne heti. Meinaan kun yhden aikoihin siirryttiin kauppakeskuksen käytävän toiselle puolelle ruokailemaan, niin alko olla valtavat jonot yhtäkkiä funparkiin/hoploppiin! Siellä alko jo meidän siellä olon aikana loppuvaiheessa melutaso nousemaan aikas korkeelle :D  Mut ei ollu ryysistä vielä, niin ei tarvinny pelätä että ch jäis isompien jalkoihin..

Ravintola mihin meittin piti mennä oli jenkkiläinen sticky fingers tai joku tällanen.. ja me jäätiinkin vahingossa (tietämättömyyttä) ekaan ravintolaan Daddy´s vai mikä se oli :D mut sisustukselaan ihana! :)


alko tuleen väsy vähän kaikilla ku riehumisen jälkeen pääsi istumaan :D





Ch alko selvästi oleen päikkäreitä vailla kun istuskeltiin ja odoteltiin ruokaa, mitä ei onneks tarvinnu kauaa odotella. Ja pisteet henkilökunnalle, ketä toi ch:n annoksen ensimmäisenä!

upee ajoneuvo ranskalaisille ;)
Takasin ajo olikin vielä väsyttävämpää kun kaikki oltiin mahat täynnä hyvää ruokaa, ja lämmin hiljanen auto ku ch sammu heti autoon ku lähdettiin liikkeelle :)

Sit kotia kohti, ja mun isälle saunaan <3

Sunnuntaina tehtiin ihan sika hyvää tomaattikastiketta lihapullille (mitkä jäi yli perjantailta). Siihen kylkeen pastaa niin ai että!
Siis en ylistä tätä pastakastiketta turhaan! Ennenkin ollaan yritetty tehdä tomaattikastiketta pastalle, tai varsinkin tollasta tomaatti-lihapulla kastiketta, mutei oo ikinä ollu tollasta täyteläistä ku toi.
Ohjeen siihen löysin täältä.


Lisättiin kastikkeeseen vielä pecorino juustoraastetta antamaan makua :P

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti