2016/04/27

Muutto

Nyt se tapahtuu. Tavarat kannetaan uuteen kotiin. Siellä ei ole VALMISTA. Mutta siellä on välttämättömyydet kunnossa ja se riittää toistaiseksi. Me kaikki kolme olemme kypsiä tähän edestakasin juoksemiseen, ch:n pitäminen hoidossa sukulaisilla sillä välin kun me tehdään remonttia. Halutaan olla kotona. Halutaan olla keskenämme. Ei haluta nähdä ketään! Toivottavasti ei vaikuteta mitenkään itsekkäiltä tai kiittämättömiltä. Mut tällä hetkellä, halutaan VAAN olla lukittautua kotiin ja olla kotona, keskenämme, ilman ketään ylimäärästä ihmistä. 

Nyt toistan jo itteäni :D 
Mutta siis, talolla tilanne on tämä:

-Yläkerrasta puuttuu: listat. vaatehuone, laminaatit käytäväst ja pojan huoneesta, suihku/wc:stä puuttuu laatoista saumalaasti ja kalusteet

-Alakerrasta puuttuu: listat, aulan liukuovet, keittiön välitilan lasi

Vaikka alkuperänen suunnitelma olikin että keskikerros ja yläkerran suihku vaan valmiiks, niin sitä laminaattia alkoi yhtäkkiä tulla yläkerran lattiaankin, ja sähkömies laittaa sinne pistorasiat ja katkaisijat kuntoon nyt sitten :)

Kahdella kaapilla tarkoitan eteisen liukuovikomeroa sekä meidän vaatehuonetta. Molempiin pitää ostaa liukuovet, ja vaatehuoneeseen pieni pätkä väliseinää. 

En ole vieläkään valmis paljastamaan kotia kuvin, haluan näyttää täydelliset ennen ja jälkeen kuvat (tosin ennen kuvia ei paljoa ole..) 


meidän eka ikinä valokatkasin!


Eli nyt vappuna kannetaan tavarat omaan kotiin. Tehdään siellä hommia koko kesä ja katsotaan millä mallilla sitten ollaan :)

<3

p.s. olen normaalisti tykännyt  pakata, mutta tämä pakkausoperaatio tuntuu ylitsepääsemättömältä... Kun joutuu pienessä kopissa asumaan miljoonien pahvilaatikoiden kanssa ja omassa mielessä on vielä ahtaampaa kaikkien ajatusten takia "päiväkotiin naamiaisiin herkkuja"  "koira lenkille" "mitä tarvikkeita tarvitaan talolle"  "onko kotona ruokaa"  "mitä kaupasta tarvii hakea"  " missä välissä ehditään käymään kaupassa"  "suihkussakaan ei olla käyty viikkoon" ...... 

huhhuh. Onneks olen saanut ihania ystäviä auttamaan muutossa! Toivottavasti kaikki sujuu rauhallisesti ja lepposasti :)

Kuvassa ch valmistautumassa pahvilaatikoiden keskellä päiväkodin vappu naamiaisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti