2016/04/20

Sirkus ja synttärit

Viime viikolla kaupunkiin saapui sirkus. Siellä oli tostaina kaksi näytöstä, ja päätin että nyt on pakko ehtiä sinne! Viime vuonna myöhäisempi näytös oli jo neljältä muistaakseni, joten ei ehditty millään sinne. Pääsin töistäkin vasta puoli viis!
Nyt näytös oli puoli 7, mikä kuulosti hyvältä. Kunnes päästiin sieltä vasta klo 9 lähtemään kotia kohti, poika oli väsynyt ja kiukkunen ja sai autolle kävellessä kiukkukohtauksen kun ei saanut enää tikkaria. Se oli maailman pahin isku hänelle siinä vaiheessa iltaa :D 




No, kotiin ja nukkumaan. Kun sain jätkän sänkyyn hän sammui välittömästi. Yö oli levoton kaikesta illan häppeningistä, mutta seuraavana päivänä pääsi tarhassa muistelemaan kaikkea hienoa parhaan kaverin kanssa, joka oli meidän kanssa sirkuksessa :)

Lisäksi perjantaina vietettiin mun ja parhaan ystäväni yhteis-kaverisynttäreitä. Yhteensä tuli täyteen se 50 votta, niin se tuntu hyvältä idealta juhlistaa :) Omat synttärit on virallisesti vasta 5.5. ja kaverin synttärit oli 12.4. 
Pidettiin välissä yhdessä kavereille juhlat, ja mä järjestän sit omana päivänä perinteiset kakkukahvit vaan sukulaisille :)





Timantteja väsäämässä synttäreille pöytiin



Juhlat meni hyvin. Mentiin R:n kans kotiin nukkumaan eikä lähdetty baareilemaan sitten, kun seuraavana aamuna piti pirteänä nousta ja mennä talolle kasaamaan keittiöö :)


tein meistä kuvakollaasin timantin muotoon :D 




Sovittiin ehkä paras lahja yhdessä itsellemme: Roadtrip. Ihan kaksin, ja ihan sama minne :D Parin yön reissu mihin tahansa ja tekemään vaan ihania ja hauskoja asioita. <3 Ehkä paras lahjaidea ikinä :D 

pyhä kolminaisuus <3


Seuraavaksi tulee mullistavia (itselleni) uutisia! Pysykää kuulollsa ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti