2016/04/22

Muutosten vuosi

Tai oikeastaan muutosten kevät..?
Sillä isoimmat muutokset tapahtuvat viikon sisällä toisistaan! 
Toinen niistä asioista on muutto ensimmäiseen yhteiseen kotiin R:n kanssa <3
Ja muuttohan tapahtuu näillä näkymin vappuna :) 

Ja sitten taas vapun jälkeen.... Aloitan uudessa TYÖPAIKASSA!
Kyllä. Olen käynyt läpi hermojaraastavan prosessin työnhaussa.


haastatteluun menossa


 Lähetin hakemuksen- pääsin haastatteluun (noin 60 hakjiaa ja 3-5 hlö otettiin haastatteluun). Tein parhaani haastattelussa, ja saisin kuulemma seuraavalla viikolla tietää miten kävi- kun tuo puhelu tuli, ei se ollutkaan ratkaiseva vaan kutsu toiseen haastatteluun! Kaksi otettiin tokalle haastattelukierrokselle ja toinen niistä olin minä. No menin haastatteluun ja siiä jäi hyvä mieli itselle. Tunsin olevani vahvoilla, mutten voinut luottaa siihen että saisin paikan. En tietenkään! Vaan päinvastoin, psyykkasin itseni uskomaan etten saisi paikkaa, jotten sitten pettyisi kamalasti jos kieltävä vastaus tulisi. 
Tokasta haastattelusta luvattiin sitten ilmoittaa päätöksestä kahden päivän sisään. 
Ja sieltä se puhelu tuli. Haastattelijani ilmoitti näin: "Olet vielä aika nuori.. ja myyntikokemusta on vielä kovin vähän. Verraten siihen kuinka hakijoiden joukossa oli myynnin ammattilaisia kuitenkin.... Mutta päädyimme silti sinuun". 
ARGH!  "Yritin vähän tuossa narrata sinua" No kyllä meni hienosti läpi! Olin jo varma että kieltävä vastaushan sieltä tulisi, mutta ei! 

Nyt olen onnellinen kirjoitettuani työsopimuksen Myyntineuvottelijan työhön. Paikka on hyvä. Se on todella hyvä. Tämä on täydellistä!!! 

Olen niin onnellinen että oikein pelottaa. Kaikki asiat loksahtavat paikoilleen ja kaikki on niin hyvin että pelottaa, mitä pahaa seuraavaksi tapahtuu..?!
Toivotaan ettei mitään. Ei yhtikäs mitään. Ollaan tehty töitä onnellisuutemme eteen ja osataan arvostaa sitä myös. Nyt kun päästään muuttamaan, niin otetaan rennosti ja rauhotutaan. Viimeiset 8 kuukautta on olleet sen verran raskaita, että nyt saadaan levätä!

p.s. Sain pitkiä katseita kun kävelin työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen talolle, ja hymyilin niin leveästi että sattui, koko matkan :D 
En voinu sille mitään. Kun vaan hymyilytti <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti