2016/04/11

Suomen Hää- ja Juhlasuunnittelijoiden meeting

Lauantaina 9.4. Tampereen kauniissa Villa Sofiassa tapasi 11 juhlasuunnittelijaa, kaksi hää-bloggaajaa, valokuvaaja ja Juhlahuuma verkkokaupan edustajat toisensa. Tulos tästä oli jotain uskomatonta. Tapaamisen järjestäjät Ilona ja Jenni  oli järkänny meille huikean ohjelman, joka sisälsi niin paljon mielenkiintosta juttua, että kesti kotona hetken että sai kaiken sulateltua! :D 




Pää meni ihan pyörälle! 
Tältä päivän ohjelma näytti:

klo 9 saapuminen kohteeseen
-pian tämän jälkeen aamupala tarjoilu, jota syödessä saimme kuunnella esittelyä Villa Sofiasta. Tuosta kauniista juhlapaikasta! 



- Seuraavan puheenvuoron käytti valokuvaaja Kirsi Majamäki. Hän kertoi valokuvaajan työstä kaikkia meitä yhdistävässä juhlassa: Häissä. Keskusteluakin käytiin juhlasuunnittelijan ja valokuvaajan yhteistyöstä juhlissa, ja kuinka se sujuisi parhaimmalla tavalla, jotta molemmat hyötyisivät toisistaan. 

- Kun Kirsin puheenvuoro loppui, oli jo seuraava infopläjäys tulossa toisesta suunnasta: Villa Sofian oma kukka-alan ammattilainen Kaisa Majamäki-Lehtonen kertoi kukkien säilymisestä, käsittelystä. Vähän keskusteltiin myös värimaailmasta ja siitä kuinka saataisiin esimerkiksi morsiamen haluama värisävy kukissa selville, jotta se varmasti olisi se oikea väri. (tästä muutama kauhutarina jaettiin myös pöydässä) 




- Maittavan lounaan jälkeen sai puheenvuoron: Satu Välimäki Pirkanmaan Yrittäjistä!
Aiheina oli vastoinkäymisistä mitä uudella yrittäjällä on. Keskutelu kävi kuumana, sillä kaikilla oli suurin piirtein samat kokemukset, joten ymmärrystä löytyi pöydän ympäriltä paljon! Saimme myös kehuja siitä kuinka yhteistyömme näyttää saumattomalta jo tuolla ensimmäisellä tapaamiskerralla :)



- Viimeisenä muttei vähäisimpänä puheenvuoron pitäjänä olivat Juhlahumua verkkokaupan Anu ja Hannele. He pitivät meille workshopin, missä suunnittelimme seuraavia yhteistyö askelia, ja kehitimme jotakin oikeasti konkreettista! 

On tulossa melkoisia juttuja meiltä suunnittelijoilta ;) Mutta niistä lisää tuonnempana!

Esillä oli myös mallina karkkibuffet pöytä. Tältä se näytti:






Saatiin maistella Karkkikadun karkkeja ihanasta buffetista, ja kun oli kotiinlähdön aika, löyty pieniä pussejakin Juhlahumulta missä saatiin kaikki viedä kotiin maistiaisia ;) <3

Seuraavaksi esittelen teille lisää herkkuja! Muunmuassa kuplivaa ja kakkua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti