2016/04/04

Talon tilannetta

Nyt on raksalla vauhdikas viikko! Saatiin viikonlopun aikana tehtyä aika lailla, ja pienten juttujen valmiiks saaminen sieltä ja täältä on vahvistanut kokonaisuutta ja kaikki alkaa loksahtaa jotenkin paikoilleen. Puulattioiden teko on melkein valmis. Tänään olohuoneen lattiaa jatketaan, niin sitten saisi ne hioa, jotta päästään ne maalaamaan ja sitten kasataankin jo keittiön ja vessan kalusteita! 
Laatottamista, puulattioiden hiomista ja maalaamista ja vähän seinien maalaamista siis on tällä viikolla luvassa.

En halua isoja kuvia paljastaa, mutta laitan pari pikkukuvaa, siitä mitä kaikkea siellä on tehty ja miltä siellä alkaa näyttään :)




Maalailua kotitoimiston seiniin Tikkurilan Tunto- hienolla :)


Uusi lämmin ovi ulkokuistin (ei eristetty eteinen) ja eteisen välissä!


Kerran jo mietin tässä, että onko meillä siellä liikaa kaikkea. Jokainen katto on erilainen, jokaisen huoneen seinät on erilaiset, ja sitten on vielä kaikki upeat yksityiskohdat, niinkun pariovet, isot listat, korkeat ja avarat portaat yms yms. 

Mutta sittenhän se nähdään kun saadaan kaikki tavarat tuotua ja saan sisustaa "my ass off" :D 



Vanhat lattialaudat valmiina asennettaviksi. Niiden asentaminen on ollu suht helppoa. Lauta on erittäin hyvälaatuista ja vahvaa, vaikka vanhaa onkin. Ollaan varmistettu lattian pysyminen kasassa lisäämällä lautojen ponttiin Kiillon B3 liimaa. Vaikka itse lautojen pontitki on tosi pitävät, niin liima auttaa varmistamaan, ettei rakoja tule varsinkin lattian hiomistilanteessa. Toki vielä kiilataan lattia seinistä, mutta silti saa olla varovainen isolla hiomalaitteella!




Lauantain aamu selfie. Ei ollut kovin hehkeä olo. Tuntuu että on koko ajan väsyny. Mutta silti täytyy vaan saada itsensä ylös ja eteenpäin. Syöminen on mitä on, ja verensokeri heittelee. Lisäks mulla on vielä ontelot tukossa flunssasta, vaikka yritän muistaa sitä lääkitäkin nenäsumutteilla ja Duactilla. 

Nyt mennään päivä kerrallaan! Ja olen kieltänyt itseltäni aikataulun tekemisen. Se ei pidä. Ei sovi haaveilla nyt, vaan tehdä parhaansa ja katsoa mihin se riittää. Rahat on loppu ja fyysinen hyvinvointi tiukilla, joten stressi kasvaa huimaa vauhtia. 

Mutta aurinko onneksi piristää! Tieto siitä että kesä lähenee tuo hymyn huulille ja kädet alkaa syhyymään, jotta saan alkaa laittamaan pihaa kuntoon!

Talosta seuraava postaus onkin sitten vasta kun ollaan muutettu. Sitä ennen ei ainakaan kuvia tai muita paljastuksia tule. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti