2015/07/01

Lahjaideoita virkaten

Olen hukassa... Ja olen taas liian myöhään liikkeellä... Nimenantojuhlat viikonloppuna eikä lahjasta tietoakaan. Haluaisin tehdä lahjan itse, mutta en tiedä riittääkö aika...

Tai taito... En edes muista koska olisin virkannut viimeks... Varsinaista ohjetta en ole löytänyt kuviolle mitä haluaisin kokeilla, mutta uskon että pienellä avulla, voisin jopa onnistua!

Ei muutakun kokeilemaan. Langan valinta pitäisi olla kans helppo. Nimiä en tiedä langoille tai osaa huomata materiaalia, mutta tiedän miltä langan pitäisi tuntua ja miten käyttäytyä, ja suurin piirtein minkä paksusta saisi lanka olla :)


Ja niimpä alotinki! tekemään.... jotain .... :D
Saa nähdä mitä tuosta tulee. Alkuna on tollanen 115 silmukan pitunen suiru :)
Toivon totisesti että saan tän valmiiks... prkl, ja jos en saa niin pieni tyttö saa lahjansa pari päivää myöhässä!! Haluan nimittäin tehdä tän nyt kun sen alotin.

Ja nyt kun huomasin kuinka helppoa tää virkkaaminen taas on, innostuin vähän ideasta et vaihdan langan ja puikon isompaan tän projektin jälkeen (tai sitä seuraavan projektin jälkeen) ja kokeilen tehdä samalla kuviolla meille kaunista syys vilttiä :P

TIEDÄN että siinä menee ikuisuus kun sellasen tekee, mutta olis sellasta tekemistä että kun ei mitään muuta tee, niin nyplää sitä aina välillä vähäsen :)

Saas ny nähä... Mutta se ainakin pitää paikkansa, että kun syksy tulee, niin samalla tulee se viltti into. Nimittäin kauniita ja lämpimiä vilttejä ei ole KOSKAAN liikaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti