2015/07/20

Hääjuhliin puuhaa lapsille

Multa kysyttiin ideoita tässä pari viikkoa takaperin häitä varten, jotka on elokuun puolella, ja joihin tulee paljon kaikenikäisiä lapsia.

Kyselin tietysti tilanteesta ja tilasta, mutta pari ideaa tuli heti mieleen ja päätin jakaa sen myös täällä teille muutamille lukijoille :)  Tällasia postauksia juhliin liittyvistä asioista tulevat lisääntymään, sillä suunnittelen juhlia sivutyönä, ja rakastan sitä.

Mutta ne häät. Ja lapset häissä.

Ensimmäisenä tuli ajatus pihasta. Sillä kun juhlapaikalla on päästy paikoilleen ja muodollisuudet taputeltu ja ehkä syötykin jo mahdollinen ruoka, niin vieraat alkavat vaellella paikoiltaan. Varsinkin kesähäissä vieraat tuppautuvat suuntaamaan pihalle. Niinkuin lapsetkin. Tietysti säähän täytyy varautua. Jos on kamala kaatosade, niin eihän ketään silloin pihalla seiso.
Mutta varmuudeksi, lapsille olisi hyvä olla pihallakin jotain mielenkiintoista, ja miksei aikuisillakin.

Lapsille järjestetään usein pöytiin jotakin tekemistä, tai oma buffetti ruokailun yhteydessä ,tai muistetaan lapsia omalla pienellä puuhapöydällä jossain sivummalla.

Sen pidemmittä puheitta:

Lapset kehittävät pihalla mielikuvituksen ja seuran ansiosta itsekin paljon tekemistä, mutta hyvänä lisänä voisi olla jokin teltta / tiipii:



Pian aukeavasta vuokraamosta löytyy mm. tällaisia tiipii-telttoja vuokrattavaksi :)

Hauska idea voisi myös olla jokin lapsia yhdistävä asia, kuten kaikille omat saippuakupla välineet, ja kaikki yhdessä puhaltelemaan! " Kuka saa isoimman kuplan!" 


Jokin ulkopelikin voisi olla hauska myös aikuisillekin:



p.s. kaikki kuvat lainattu Pinterestistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti