2015/03/27

Vaateinventaario- ja kevät vaatteet

Sain vihdoin aikaseks tehdä inventaarion ch:n vaate lipastoon. Ollaan taas kasvettu pari kokoo isommaks, niin saa viikata pienet vaatteet laatikkoon ja säilytykseen vintille.


Kyllä sinne ch:n lipastoon tuliki sit tilaa! :D
Nyt on helpompi saada jotain käsitystä siitä mitä vaatteita on ja mitä vois tarvita lisää, kun ne on noin siisteissä pinoissa... se tuskin kestää kovin kauaa... mutta on tällanen välillä ihan mukavaa katseltavaa! :D

Olen kateellisuudesta vihreä kun seuraamissani blogeissa on hehkutettu toinen toistaan kauniimpia, käytännöllisempiä ja merkiltään priimaa uutta kevät vaatetusta bloggaajien lapsille. Itse en ole ostamassa ch:lle uutta kevät haalaria, enkä kevät takkia tai uusia ulkohousuja. Uutta pipookaan ei tarvitse ostaa kun vanhat menee vielä. En raaski tuhlata rahaa uusiin trendikkäisen värisiin vaatteisiin, kun vanhatkin on ihan mukiinmeneviä vielä ja mahtuu varmaan vielä ens syksynäki!

Kesävaatteita olen koittanu kuikuilla jostain halvalla. Parit uudet shortsit ja t-paidat täytyy hankkia.
Ne tulee varmaan tänäkin vuonna otettua mukaan prisman hyllyiltä kauppareissulla :D
Ellen innostu meneen Lindexiin tai Kappahliin katteleen paria uutta vaatetta :)

Itellekin pitäis saada vaateinventaario tehtyä loppuun. Alotin sen ja keräsin melkein yhden ison ikea kasillisen vaatteita mitä en enää käytä. Mekkoja, paitoja ja neuleita... Housut pitäis käydä läpi vielä...


Ei oo omat ihan niin nätisti ku pojan vaatteet :D Mut se on kun tietää että niitä pojan vaatteita voi joskus vielä tarvita ;) Mut noita omiani en halua nähdä enää! Täytyis ehdotella niitä kavereille, ettei tuu sanomista kun heitän melkein käyttämättömiä vaatteita pois :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti