2015/03/30

Babyshowerit

HIHIHIHIHIIII!! Että oli ihanaa päästä näkemään upeaa mom-to-be kaveria turkuun viime viikonloppuna lauantaina <3

Ella perusti joskus helmikuun puolella muistaaksen faceen ryhmän missä alettiin suunnittelemaan vauvakutsuja ystävällemme tyttöporukalla + tero :D (mut se kuulemma on yks tytöistä)



Mä lupasin toimittaa kakun ja omat lahjani agille ja japelle :)
Eli nyyttäri meiningillä mentiin. Oli suolasta piirakkaa, kevätkääryeitä, kahta eri salaattia ja niihin vielä lisukkeita, kakku, muffineja ja boolia.

Eli syötävää riitti!







Kakusta ei taaskaan tullu niin korkeeta kun olin alunperin suunnitelly.. Mutta kaikki söi nätisti lautasensa tyhjäks ja kehu että on hyvää :) Ja kakun yllätys momentti sai aikaan positiivista kommenttia ja kaikkien puhelimet kakun ympärille ikuistamaan leikattu kakku. Siitä hetken päästä!


Boolina Toimi Sprite, Vissy ja alkoholiton päärynäsiideri. Oli tosi hyvää ja se booli loppukin jo ennen kun kaikki oli edes syöny :D


Muffinit oli niin söpöjä että joku taisi sanoakin ettei raaski syödä niitä kun on niin söpöjä :D


Juhlien emäntänä toiminut ella oli panostanut koristeluun. Jokapuolella oli rahtunen sinistä pienien koristeiden ja hempeiden yksityiskohtien avulla.
Päätettiin että kaikki osallistuu koristeiden maksamiseen, eli kaikki ppisti ellalle muutaman euron :)
Se toimi ihan hyvin.




Lisäksi meillä oli juhlissa oma pieni maskotti :) Pieni cindy koira <3


Ella oli keksinyt muutaman ohjelmanumeronki juhliin. Kaikilla kiersi iso kortti mihin sai arvata syntymäpäivän ja pojalle valitun nimen. Saa sitten äiti ja isi katsella niitä jälkeenpäin ja kertoo ketä pääsi lähinnä arvauksellaan.
Sitten oli vauvavisa missä oli fakta kysymyksiä vauvoista ja vauvojen hoidosta.
 Mä sain pisteitä vaan 8,5/13!!! :D


Lisäks tuunattiin Agille vaipanvaihto tehtävä:
Nukella oli päällään vaippa, mihin oli tullut sinappikakat. Agi toimi tosi hienosti putsatessaan nuken pyllyn sinapista ja taitellessaan käytetyn vaipan niin ettei valskaa mihinkään yms.  Se meni tosi hienosti! :)

Yks ohjelmanumero oli myös tietty lahjojen avaaminen! Ihmiset oli tuonu upeita lahjoja Agille! :) Melkein tuli poru itellekin kun hän oli niin ihmeissään kaikista upeista lahjoista! :)



Ja se kakun ylläri löyty kakun sisältä:


Kakku oli sininen! :D Vaalean sininen itseasiassa. Toiveena oli tummempi väri, mutta olen ihan tyytyväinen tähän kakkuun. Olihan se ensimmäinen blue velvet kakku mitä olen tehny :)
Tuorejuusto täytekin sopi tosi hyvin ton enkelikakku-pohjan kanssa! Kokonaisuus oli yksinkertainen mutta hyvä. :)

Siinä itse juhlakalu <3
Oman jännityksen juhlimiseen toi Agin lisääntyneet supistukset ja ennenaikasen synnytyksen pelko. Mutta onneks tyttö kesti juhlat ja on nyt toivon mukaan lääkärin määräämällä vuodelevolla! :)

Illalla vietiin Agi vielä pienemmällä porukalla syömään meksikolaiseen ja juhlistettiin Agin synttäreitä pari päivää myöhässä :)

Juhlat oli onnistuneet, Tuleva äiti oli lumoavan kaunis (vaikka hänestä ei siltä tuntunutkaan)
ja olin ite ihan tunteellinen ajomatkalla takasin kotiin, ihan vaan riemusta ja onnesta että pääsin viettään aikaa hyvän ystävän kanssa pitkästä aikaa, sillä nähdään rikollisen harvoin nykyään!



Kaikella rakkaudella!
<3

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12/12/15

    Haluaisitko laittaa vauvavisan kysymykset ja vastaukset? :)-L-

    VastaaPoista
  2. Hmm.. Vastauksiani en tarkalleen kyllä valitettavasti muista :D (ehkä onneksi) mutta kysymykset olivat jotain tämän tyylisiä: Minkä asteista vauvan kylpyvesi saa olla? a,b ja c vaihtoehdot. Tai että millä testataan onko vauvan maito liian kuumaa. Tai mikä on keskiarvo vastasyntyneiden vauvojen painossa? Tai jotain tämän tyylisiä :)

    VastaaPoista