2015/03/18

Kynsien koristelua ja yllätyksiä

Viime lauantaina treffattiin kaverin kans meillä. Ajatuksena oli että K lakkaa mun kynnet jotenkin kauniisti ja saa kokeilla vaikka jotain uutta.
Oli pakko ottaa kuva meidän keittiön pöydästä, siinä olis jos jonkun näköstä välinettä ja lakkaa :D






Mutta kauniit  niistä tuli :) Täytynee itelleki ostaa kynsilakkoja että voi lakkailla  noita  kynsiä. En omista yhtäkään kynsilakkaa, ainakaan sellasta mitä ite käyttäisin...







Sen jälkeen kun oltiin kynnet saatu lakattua, lähdettiin pikkuhiljaa hakemaan kaupungilta mun pikkusiskoo, joka oltiin luvattu viedä syömään synttäreiden kunniaks. (siis jo 22 vuotias)
Otetiin se kyytiin paikallisesta kuppilasta, ja lähdettiin siis martinaan syömään. Mua kihelmöi mahan pohjassa kun koko ajan lähestyttiin ravintolaa ja kun mentiin sisälle...
J ihmetteli että kun ei pöytää kysytty tarjoilijalta, vaan käveltiin suoraan perälle isoon pöytään ja TADAA! Siellä oli pöytä täynnä J:n kavereita! Oli kyl hauskaa yllättää se tollai :D Ja oli tosi vaikeeta pitää se salassa !




Se oli niin hämillään että kesti ikuisuus ennenku se jakso keskittyä ruokalistaan, niin että se tilais annoksensa. Syötiin, juteltiin ja avattiin lahjoja, oli kiva reiss, kiitos kaikille osallistuneille!

1 kommentti: