2015/03/13

Taapero ja kotityöt

Ihanaa perjantaita!


On kotitöitä mitä on saatava tehdä itse (ainakin mulla) ja sitten taas onkotitöitä joissa voi ottaa lapset mukaan auttamaan. Tästä artikkeliin, jonka näin ja joka inspiroi kirjottamaan tästä tänne.

Meille tuon uuden astianpesukoneen saapuminen ei ole muuttanut tuon taaperon osallistumista tiskien tiskaamisessa. Jos saisi lotrata tiskialtaassa likaisten astioiden kanssa (lue: leikkiä) niin sitä ch rtekis ja kauan. Mutta meillä ei ole tulppaa lavuaariin, joten se leikki ei ole ollut oikein ikinä sallittua..
Oma lautanen ollaan tuotu ruokapöydästä tiskipöydälle, mutta noita mitä tässä artikkelissa on; pöydän työntminen paikoilleen, pöydän kattaminen yms ei kyllä ole meille tuttua :D

Pyykkien kanssa ch varmaan auttaiskin, sitä ei olla vielä pystytty toteuttamaan kellarin jatkuvan remontin takia. Nyt siellä on ensimmäistä kertaa sen verran turvallista viedä ch, että pyykien peseminen ja kuivumaan laittaminen yhdessä  varmaan onnistuiskin! :)

Omien lelujen kerääminen taas on ikuinen ongelma... Joskus se onnistuu hienosti, ja joskus ei malta ollenkaan siivota niitä vanhoja leluja kun on jo ne uudet löydetty... Nyt ideoin uutta strategiaa: Sen sijaan että siivottais jatkuvasti vanhat lelut pois uusien tieltä, voitais siivota KAIKKI lelut kerralla pois ennen iltapesuja ja iltasatua, jos sillon keskittyminen riittäis ch:llakin.
Kyllä huomaa että joitakin käytöstapoja on päiväkodista tarttunut kotiinkin, mutta taitaa meillä vaan olla enemmän lepsuja sääntöjen suhteen, että ne eivät kauaa kotona pysy...

Muuten ollaan huomaavaisia ja tottelevaisia. Just yks ilta huokailtiin R:n kans kuinka helppo ch on ollu. :)

Ihanaa viikonlopun alkua kaikille <3

p.s. Mites teillä, pyrittekö opettamaan pienestä pitäen että jäljet siivotaan ja kaikki tekee kaikkea? Ja kuinka määrätietosia olette siinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti