2015/12/31

Vuoden viimeinen päivä

Toden totta. Vuosi 2015 on taputeltu. Tämän vuoden kohokohdat:

- Uusi Koti
- Ihana perhe ja ystävät
- Yrityksen perustaminen ( ja tästä positiivisen palautteen saaminen )

On ollut ihan sellanen mukava vuosi. Tuntui että se olisi elämän käänteenkohdan aloitusvuosi. Nyt haluan muutosta parempaan. (mikään ei siis ole huonosti nytkään periaatteessa) Mutta haluan hakeutua sellaisten asioiden ja ihmisten läheisyyteen jotka auttavat mua eteenpäin ja tuovat iloa ja hyvää energiaa mun elämään. Haluan kiinnittää huomiota elämäntapaamme. Naudan lihaa haluan ehdottomasti yrittää vähentää rankasti, jos on yhtään uskominen tiedemiehiin ja sillä olisi jotain vaikutusta ilmastonmuutokseen.

Haluan alkaa liikkua ja alkaa harrastaa kun siihen on aikaa. Haluan hioa kotiamme täydellisyyttä kohti pikkuhiljaa. (sillä omakotitalohan ON ikuisuusprojketi)

Ensi vuodesta voi tulla SE käännekohta mun elämässäni. Jolloin kaikki alkaa sujumaan. Jolloin kaikki osa-alueet mun elämässäni on kohdillaan. Toivotaan... ;)

Mutta nyt! Vinkki tämän illan ennustuksiin ja tinan valamiseen. Meillä kokeillaan tänä vuonna jotain uutta. tinakenkien ostamisen sijaan, käytämme sokeria. Miten? Sen kerron tässä:

( Varaa noin desi sokeria ihmistä kohden )

1. Kaada sokeri pannulle. Kuumenna sitä niin kauan, kunnes on läpikuultavaa.
2. Kaada kylmään veteen, samalla tavalla kun tinaa kaataessa. Nopealla liikkeellä :)
3. Ennusta!

Katotaan millasia tulee! :)

Nyt haluan toivottaa kaikille lukijoilleni ihanaa uutta vuotta!
Ja kiittää kuluneesta vuodesta sydämeni pohjasta <3

Nähdään ensi vuonna ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti