2016/01/03

kevättä kohti

Kevättä kohti mennään! Tosi pikkuhiljaa tosin, kun se talvikin vasta alkoi :)


Kyllä se tästä. 

Pikkumies on ollu niin söpö, kun on niin innokas muuttamaan jo uuteen taloon <3 
R kyseli tossa yks ehtoo että mitä ch haluais tehdä uutena vuotena. Vastaus oli "ollaan uudella talolla tietysti!" <3 

No ei me siellä ihan vielä vietetä uutta vuotta :) 

Laskettiin budjettia tässä yks ehtoo juur. Meille kauhisteltiin että iso remonttilaina piti ottaa, ja ihmiset spekuloi että menee varmasti yli, koska on vanha talo kyseessä, joka aina tekee parit yllärit remonttivaiheessa. En lannistunu ollenkaan noista sanoista. Pieni pelko nosti tietysti päätään. Mitä sit tehään jos budjetti menee yli?
Mutta vaikka pieniä ylläreitä tulikin, niin oltiin laskettu niitä budjettiin jo valmiiks.


Nyt säästetään rahoja vuoden alkua varten, sillä suunnitelmiin ei kuulunut se että eleltäis kuukautta kauempaa maksaen sekä vuokraa vanhasta kämpästä ja lainanlyhennystä kokonaisuudessaan uudesta samanaikasesti. Nyt näyttää kuitenkin siltä että muutto menee väkisin helmikuun puolelle, kiitos takapakkien, joten kaikki pennoset käyttöön!


Oltiin joulun jälkeen R:n kans siellä laittamassa finnfoameja paikoilleen kellarissa, jotta saatais äkkiä betonivalu paikoilleen :) 

Koska kellarin pohja (lattia) pitää tehdä ensin, jotta saadaan mikään muu asia etenemään... Se hidastaa aikatavalla. Nyt on molempien valujen odottelu seuraavana vuorossa. Ensin betoni kellariin ja sitten kipsivalu yläkerroksiin..

Noh, tältä näyttää siis kellarissa finnfoameilla.
Välipäivinä ja uudenvuoden jälkeen laitettiin Radon levyjä kaikkien huoneiden reunoille, ja kynnyksille betonia vasten. Eli kellari on verkkoja vailla, sekä lattialämmitysputkia :)
Sit saa tulla betoni!





tältä näytti sitä ennen, kun oltiin jyrällä tiivistetty:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti