2016/01/13

Lattia 1/3 DONE!

Maanantaina saatiin betoniauto rakennustyömaalle, ja valun kellariin! HIPHEI, joku asia tuntuu sentään etenevän !

Huokailtiin jo, kun ei mitään isoa muutosta ole taas vähään aikaan tapahtunu, vaan pieniä hommia sieltä sun täältä, niin tuntuu ettei mikään edisty. Nyt kun saatiin kellarin lattia kuntoon, on vuorossa kellarin vessan väliseinän rankojen laittaminen, tukemaan yläkerran lattiaakin alhaaltapäin, jolloin yläkerta olisi lämmitysputkia ja voipaperia vaille valmis kipsivaluun!


Mulla on jotenkin se, että odotan että kaikki lattioiden valut olis paikoillaan, koska kun odotellaan että kipsivalu kuivuu täysin, jotta saadaan lattioille pinnat laittaa, voidaan sillä välin levyttää seinät, kitata ja hioo ne ja vaikka maalata! Niin ei olis mitään muuta hommaa sitten enää kun lattioiden pinnat ja keittiön ja vessan kasaus! :)

Hih, kyllä me vielä joskus päästään sinne. Toivo elää vahvasti :D 

Tältä kellarissa näyttää nyt:





Päästiin keskiviikkona hiomaan pintaa , jotta pintaan noussu liima saatais pois, mikä tekee sen että betoni kuivuu nopeemmin. Sen takia sain nyt vasta kuvaa betonilattiasta! :)

Joten nyt tehdään yläkerta lattialämmitys putkia vaille valmiiksi kahden viikon aikana, jotta sitten kun kahden viikon päästä (toivottavasti) saadaan rakennettua ja tunkilla lyötyä tiukkaan kellariin vessan väliseinät, jotka tukevat yläkerran eteisen lattian. Sitten sais kipsivalu tulla heti sen jälkeen! Elliiii viikolla 4. Katotaan nyt :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti