2015/12/16

ei mene kuin strömssössä

Iso takapakki talolla... Kipsivalun äijä tuli mittailemaan massan määrää, ja meinas että alakerta on jees, mut yläkerta on nou nou. Liikaa heittää laittiat. Joten levyt irti ja höyläämään juoksuista pois sen 5 cm!!!!!! pois yhdestä päästä, jotta lattia on tasanen. Kipsi piti alunperin saada nyt perjantaiksi, ja siihenkin olis tullu jo kiire, mutta nyt kun tää tuli, niin kipsiä siirrettiin suosiolla eteenpäin. MUTTA koska on joulu ensi viikolla, niin ei tiedä miten tavara kulkee. Jos ei kulje, niin menee kipsin saaminen ensivuoden puolelle. Ja se kusee aikataulun sitten taas täysin. 

Nyt on ihan arvailua että missä vaiheessa se tapahtuu.. Ei ainakaan ennen joulua. Se on varma. Joten sitä ennen sitten tehdään työt loppuun, mitä tarvii kipsivalua varten tehdä, ja sitten ollaan joulunpäivät rauhaksiin. Ladataan akkuja. Nukutaan ja syödään. 

Ja sitten sen jälkeen jatkuu taas.

Tähän asti on ollut melko helppoa. Vaikka takapakkeja on tullu aikasemminkin, ja paljon. Kellarissa esimerkiksi tullut lisähommia jatkuvasti, nyt täytyy myös tukea talon alla ryömintätilassa oleva palkki, joka on ollut vain savimaan päällä. Sekä katkaista kosteus siellä. 

Mutta nyt kiristää hermoja. Nyt ollaan koetuksella enemmän kun tähän mennessä. Hermostuttaa, vituttaa ja ärsyttää. Tämä takapakki otti enemmän tunteisiin kun mikään muu.
Mutta ei voi mitään. Sen mukaan mennään mikä tilanne on. On uskottava että pärjätään sitten alkuvuodesta kun joudutaan maksamaan kahta asuntoa yhtäaikaa. Aluks en uskonu että pärjätään. Nyt on vaan uskottava. 

Onneks on pari ihmistä edes ketä meitä on auttanu talolla. Heidät tullaan huomioimaan työmaan loppuessa runsain  lahjoin kyllä! 

peace and love <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti