2015/12/14

Meidän ei-uudet talvivaatteet

Taas sai syksystä asti lukea juttua joistakin blogeista kuinka ollaan taas hankittu iiiiiihanat uudet syksy haalarit ja sen jälkeen talvivaateet lapsille. Kaikki upouutta ja kiiltävää ja hyvällä merkillä. Tietysti. 

No meillä ei.. Älkääkä nyt luulko että kiukuttelen tästä kateudesta kun muut ostelee lapsilleen joka syksy uudet hienot ulkoiluvaatteet, ja minä en pysty siihen. Enkä haluakaan. 

Meillä mennään aika lailla vanhoilla. Tosin! Viime vuonna joululahjaksi saatu talvihaalari ei yksinään riitä, ja kaksi vuotta vanha haalari alkaa olla liian pieni, niin menin ja ostin toppahousut pojalle Prismasta. Toppatakkia vielä odottaa, koska sitä en raaskinut vielä ostaa. 

Toppahousut on ehkä house merkkiä? ja maksoivat 20e. Niilä mennään seuraavat kaksi vuotta, ellei tuo poju saa mitään kauheeta kasvupyrähdystä.

Ei siinä, onhan toi lahjaks saatu talvihaalari kalliimpaa kun mitä mä ikinä kai raaskisin ostaa. Hinta lähentelee 100 euroa enemmän kun 50 euroa, ja pidän sitä kalliina. 

En vaan näe siinä järkeä että ostetaan vuodessa parikin kertaa uudet ulkovaatteet. Eikö kukaan ole kuullut kierrätyksestä? Tai siitä että sitä haalaria saa käyttää kauemminkin kun yhden syksyn?

Meillä sama vanha syksyn haalarikin on ollut käytössä jo kolme vuotta. Ostettiin reilu koko, niin on mennyt tosi kauan käytössä! :) 

Hanskoja meillä sitten ostellaankin. Herranjumala sitä määrää kurakeleillä. Sais olla kymmenet hanskat, jotta olisi edes yhdet puhtaat tarhaan joka päivä. sillä JOKA päivä sieltä tulee yhdet kuraisina ja märkinä kotiin. Joku neropatti oli vesikelillä laittanut pojalle toppatumput, vaikka kurahanskat roikkui nätisti lokerossa. Siinä olikin sitten mukavaa pojalla likomärjillä ja kilon painavilla tumpuilla odotella äitiä tarhan pihalla... 

Virheitä sattuu, ja tästäkin tietty sanoin sitten tädeille, että josko seuraavaks laitettais ne kurahanskat.. :)

Äitiltäki puuttuu vallan toppahousut. Niillä olis mukava mennä pulkkamäessä pojan kanssa. 
Nooh.. ehkä ensi talvena sitten. 

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti