2014/11/14

Tietyt vaatekappaleet

Mulle tulee joskus sellasia pakkomielteitä tiettyjä vaatekappaleita kohtaan, että mun on pakko saada sellanen jostain! Ne on yleensä valkoisia (ylläri!) mutta värillä ei ole väliä sitten kun vaan joku loksahtaa paikoilleen kun näkee kauniin vaatteen.

Yksi on ylitse muiden:


Tämä mekko sai mut hulluuden partaalle kun koitin metsästää sitä netistä pinterestin ja muiden sivujen jälkiä seuraamalla... Toi on musta jo jumalainen vaate. Tollasesta voisin maksaa koko tänhetkisen säästötilin saldon verran!! Muistan kun pistin R:lle viestiä tästä (joka ei kuitenkaan täysin ymmärtänyt asian itensiivisyyttä) ja kaverilleni Kaisalle pistin viestiä asiasta joka ihanasti tarjoutu auttaan mekon löytymisessä. <3

Vihdoin jäljet johtivat asun suunnittelijaan; Inbal Dror

Itse mekko on vuoden 2012 mallistoa ja couture häämekoksi suunniteltu. (itse en siihen käyttötarkoitukseen sitä ajatellut)
Kaikki Inbalin mekot tuolla sivuilla on järkyttävän upeita!

Harmikseni en muistaakseni löytänyt mekkoa mistään internetistä myytävänä.. eikä hänen liikkeitään sijaitse suomessa... Tai edes pohjoismaissa :D

Haaveilen tuosta mekosta edelleen... Näen siitä täydellisen kauniita päiväunia ja toivon että vielä joskus saisin tuota mekkoa kantaa ylpeästi päälläni :)


Toisia ei noin vaikeasti tavoitettavia vaatteita on iskenyt harvakseltaan mainoksista ja muualta... :)

Esim:


Tai Kate Hudsonin pitämä haalari asu Lindexin mainoksessa:


Onko teille jäänyt tietyistä vaakekappaleista tällaista pakkomiellettä, vai olenko ainut? :D

p.s. Seuraavaan postaukseen saan vierailevan tähden!

1 kommentti:

  1. Minä kuolaan parkatakkia, kunnolla istuvia farkkulegginssejä, trikoopipoa, harmaata isoa ihanaa muhkeaa tuubihuivia..oih.

    VastaaPoista