2014/11/18

DIY Joulukalenteri



Löysin HEYLOOK blogista ihanan idean joulukalenteria varten! 
Tätä voisin käyttää ja niinkun pohdin, ja tosi moni on pohtinu, että karkkin sijaan kalenterin laatikoista vois löytyä lappu missä on jotain kivaa tekemistä koko perheelle tai palapelin palasia mitkä sitten voidaan yhdessä koota aattona :) 





kalenteri valmiina

OHJEET KALENTERIN TEKOA VARTEN:

1.  Printtaa PDF-tiedosto haluammalesi värillisille kartongille (280gr kartonki on hyvä boxeille). Leikkaa ulkoreunojen mukaan laatikon muoto. Tämän jälkeen leikkaa ohuiden linjojen mukaisesti (Kuva 1).

2. Taita laatikon muoto viivottimen avulla. Huom. kuvan 2 viivat eivät ole printtaituna pohjiin, ne ovat vain havainnollistamassa taittoviivoja. Valmiiksi taitettu malli tulisi näyttää samalta kuin kuvassa 3.

3. Lisää paperiliimaa tai kaksipuoleistateippiä taittettuihin neliöihin, jotka näkyvät kuvassa 3.

4. Nyt taita pohja laatikon muotoon, liimaamalla sivut yksi kerrallaan.

5. Olet valmis! Täytä laatikot herkuilla.

6. Kannen voi joko taittaa tai teipata kiinni, teippaus on suositeltavaa eteenkin jos sinulla on raskaita karkkeja yllätyksenä.


Asettele laatikot haluamaasi muotoon korkkiruuvitaululle tai puulevylle. Voit joko liimata laatikoiden takaosat puulevyyn tai kiinnittää nastoila korkkiruuvitauluun. Jos käytät nastoja, voit helposti varastoida kalenterin ja käyttää sitä uudelleen ensi vuonna!





tästä löydät vielä linkin laatikoiden tulostamista varten! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti