2014/11/24

Kuulumisia

Heissan kaikille,

Täällä ollaan koko perhe flunssassa... En edes muista koska viimeks olis ollu kaikilla yhtäaikaa... Ch on räkänen ja yskii, mä oon vaan tukossa tän rään kans ja R on yskiny ja valittanu kurkkuaan jo monta päivää... tylsää :/
Hunaja-teetä, panadol Hottia, nenäliinoja, mandariinia ja muita hedelmiä niin eiköös tää tästä taas :)

Aikani kuluks voisin kirjottaa sisustusliikkeestä missä kävin äitini kans viime viikonloppuna. Patinapuodissa, Portaassa.
Ulkoa kiinteistö hämäsi, Oli rapistunut vanha kauppa, jonka päädyssä on kahvila jossa pienen portaan ihmiset käyvät vaihtamassa kahvikupin äärellä oletettavasti kuulumisia. Sen vieressä on sisustusliike Patinaputiikki, ikkunoista näkyi jo kaikkien aarteiden löytämisen mahdollisuus.
Keneen tällainen uppoaa; on tämä ehdoton paikka käydä.



tuohi tähtiä

nää tuikkutelineet oli hauskoja! :)

Siellä oli vanhoja hopea-astioita, erilaisia nauhoja, vanhoja huonekaluja, koristeesineitä, joulutavaraa, lintuhäkkejä, hyllyjä, kynttilöitä ja  siis ihan kaikkea! Ja nämä mun kuvat on vaan yhdestä liikkeen nurkkauksesta! :)

Itse olin varovaisella linjalla, ja kaappasin VAIN nämä aarteet mukaani:
pahoittelut huonosta kuvasta!

Eli kuvassa vanha hopeinen tarjoiluastia, nippu pieniä kynttilöitä ja klipsu-kynttilänpidike.

Myyjä kertoi ihanan tarinan kuusenkynttilöistä:
Vanhempi pariskunta oli ollut liikkeessä ja ostanut yhden kynttilän ja sen pidikkeen. Kun olivat uudestaan tulleet käymään, olivat he kuulemma joka joulu pistäneet yhden kynttilän palamaan joulukuuseen ja sen ajan mitä kynttilä paloi, olivat he ottaneet sen rauhoittumisen aikana. Sillon kuuluu vaan olla ja nauttia ja rauhoittua glögi tai tee kupillisen kanssa. :) niimpä ostin minäkin vain yhden kiinnikkeen... katsotaan nyt kuitenkin. on kuitenkin pakko mennä vielä takasin, niin voi lähteä useampi kiinnike mukaan ;)

Ikävä tällasessa, kun kaikki on kipeitä samanaikasesti, on kun ch ei vaivu niin huonoon kuntoon ja sen viihdyttäminen on tuolloin kaksinverroin hankalampaa kun äiti haluais vaan kääriytyä sohvalle viltin alle teekupin kans, niin ch haluais hyppiä esteratoja ja huimapäänä lähtee pulkkamäkeen laskemaan kovaa alas mäkeä. :D

Onko ideoita mitä tekemistä keksittäis yhdessä kun voimia ei ole mihinkään ihmeelliseen touhuun? 


p.s. Uusia ihania blogeja:

Suklaamarenki 

Loving white

Valkoinen kuin morsian

1 kommentti:

  1. Meillä sama juttu! Mä oon "vain" flunssassa, mutta J kuumeessa ja D on sen olonen että kohta on varmaan kipeä..Oon tänään touhunnut ja siivonnut siihen malliin että huomenna on vähän helpompaa, vaikka olisin itekkin kipeenä. Just tuo on kaikkein rankinta kun on ite niin kipeä ettei jaksa. Mun maailman huonoimmat vinkit on lastenohjelmat, paahtoleipä (kun ei muuta syö) ja se että tekee ihan jaksamisen mukaan! (Lue: soita joku tuttu viemään ch pulkkamäkeen :D)

    VastaaPoista