2014/11/18

Reissu kahden

Unelmissa on ollu päästä matkustamaan jonnekin kaksin R:n kanssa.. Rahatilanteet ei ole olleet samaa mieltä jostain viikon reissusta kyproksella, joten varattiin viikonloppureissu tallinnaan. Siinä on meittin arjen irtiotto tammikuussa :)



Mikäs siinä. Päästään syöpöttelemään kunnolla, ehkä vähän shoppailemaan ja viettämään laatuaikaa :)
Joten listasin tähän  mitkä on tallinnassa NE paikat, missä olisi upeaa käydä:





Kiek in de kök

Torni nimeltää kiek in de kök (saksaa ja tarkoittaa "kurkkaa kyökkiin") on rakennettu vuosina 1475-83. Sieltä järjestetään näyttelyitä sekä kierroksia joihin kuuluu bastionien tunneleiden esittely. 













Lounge24, Radisson Blue (ent. Radisson Sas) Näköalatasanne

Radisson Blue -hotellin ylimmässä kerroksesta löytyy Lounge24. Joka on suurella terassilla varustettu näköalaravintola, joka on avoinna kaikille. Sinne katselemaan nähtävyyksiä siemaillen jotain hyvää juotavaa :P ja jos on kamalan kylmä, niin sisätiloista pystyy yhtälailla ihailemaan maisemia.
Lounge24 ei peri sisäänpääsymaksua. Juomien hinnat on suomen hintatasoon tottuneelle melko kohtuullisia.


Anneli Viik handmade chocolate café


                                                                Vanhassakaupungissa Pikk-kadulla sijaitseva pieni herkullisen kattauksen omaava puoti/kahvila. Missä voisi käydä cappucinolla ja suklaaherkulla, sekä ostaa hyvää kotiin :)


















Vaihtoehto  tälle suklaapuodille on: The Pierre Chocolaterie
Vanhankaupungin (vene 6, 10123, Tallinn) kadun varrella voi nähdä vanhan kyltin, joka kutsuu sisäpihalle ja josta löydät maailman romanttisimman pienen kahvilan, mistä saa mahtavia suklaaherkkuja ja ihania erikoiskahveja, mutta paikan erikoisuus on hot chocolate-> Kaakao :P











mennään jo!!! :D 





Siinä nyt tärkeimmät.(mulle)
Katsotaan nyt käydäänkö edes näissä :D tossa nyt on tollasia huippukohtia :)

Ja hienoo löytää tallinnasta paikkoja mistä ei edes tienny! Siellä on vaikka mitä hienoja kohteita mistä ihmiset ei tiedä. Esim nämä tuli mulle yllärinä:






Lisää kuvateksti






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti