2016/03/04

Pintojen valitsemista

Nyt on ajankohtaisena mietinnän aiheena pinnat. Keittiön pinnat on jo ok ja olohuoneen ja vierashuoneen. MUTTA vessat, suihku. Niissä on nyt se pohdinta.

Mietittiin laattojen asentamista seiniin ja lattiaan, koska se on perus... laattoja on kuitenkin ihan minkä värisiä ja mallisia vaan, joten löytyisi sopivat varmasti. Mutta nyt kun loppua kohden mennään ja katsellaan budjettia, niin halvimmalla ratkasulla mennään joka paikassa tällä hetkellä. 
Omista rahoista on ostettu jo jotain, ja meno varmaan jatkuu vaan :D 

Uutena pohdintana tuli mikrosementti. En ollut ennen kuullutkaan tästä ja se onkin mun tietojeni mukaan melko uusi tuote pinnoissa.(tai sitten ei, älkää mua uskoko!)

Mitä se sitten on? Mikrosementti on materiaali jolla saadaan todella kova, joustava, vedenpitävä ja erittäin kaunis ja pitkäikäinen pinta jo muutaman millin paksuisena kerroksena. Värivaihtoehtoja on kymmeniä klassisesta marmorista, villiin punaiseen, pintakäsittelyn saa joko kiiltävänä tai mattana.

Nyt on siis kovan pohdinnan ja laskemisen aika, ja lähinnä sen että mihin kaikkialle saan tota laittaa! :D Innostuin siis tosi kovasti tästä, ja sitä tullaankin näkemään meillä yhtenä pintamateriaalina. Mutta missä? Sen näette sitten!

Tapetteja ei ole tulossa näillä näkymin muita kun rapuissa jo oleva lintutapetti, ja nyt juuri ostettu keittiön päätyseinän tapetti. 

Valinta oli aika yksimielinen, kun silmät osuivat tähän tummaan Warehouse:n tapettiin!


Tämä uusien kiiltävien kaapistojen takana, antaa juuri sen särmän keittiöön mitä haettiin. En voisi olla tyytyväisempi valintaan! Vaikkei sitä seinässä vielä nähdäkään ;)

Keittiön kattoon on nt valikoitu paneelit, joita haetaan työmaalle nyt viikonloppuna ja päästään toivon mukaan pian ne asentamaan!

Sillä välin työstetään seinäpinnat joka paikassa kuntoon ja odotellaan lämpöjen päälle pistämistä, nimittäin meillä on nyt reikä porattu pihaan, ja maalämpö odottaa ens viikon asennusmiestä!

Itse porausta oli jännittävää seurata! :)



Ei muuta kun mukavaa viikonloppua kaikille! Me kulutetaan aikamme raksalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti