2016/03/31

Pääsiäistä

Pääsiäisen tulo on varma kevään merkki. Ollaan kuitenkin kaikki jo kasvattamassa tässä vaiheessa jotakin! Ainakin sen rairuohon, ellei sitten lisäksi jotain omia pikku taimia kesää varten :)

Viime vuonna kävi köpelösti ruohon kanssa, kun unohdin prkl koko jutun :D Olin liian myöhässä sen kanssa eikä se ehtinyt kasvaa pääsiäiseksi. No nyt on asia ihan eri! Laitettiin hyvissä ajoin ruohot kasvamaan munan kuoriin ja pääsiäismunat koristellen, jotta sitten voidaan nauttia pääsiäistunnelmasta tässä vielä pari viikkoa!




Mietin kauan mitä tekisin ch:n päiväkodin pääsiäismyyjäisiin myyntiin. Viime vuonnahan tein suklaapipareitani, jotka menivätkin melkein kaikki. Itse ostin viimeiset kaksi pussia! :D 



Päädyin tekemään sitruunamuffineja, jotka on niin helppo tehdä että sain ne aikaiseksi hektisen arjen keskellä! Myyjäiset oli menestys! Kaikki myynnissä olevat leivonnaiset menivät ja arpojakin meni tosi hyvin kaupaksi. Ch:ki voitti arvasta juuri sen spiderman lippiksen mitä oli kuolannutki :D 
valmiit muffinit
muffinit odottelemassa kuorrutusta




Aikaisempia pääsiäisiä löydät täältä <3



Tänä vuonna ei ehditty järjestämään mitään munien etsintä operaatioo tai pääsiäis lounasta kavereitten kans, mut jos sitten ensi vuonna :)
Täytyy psyykata välillä talon rakentamisessa, että sitä tehdään loppuelämäksi. Mitä yhdestä vuodesta, kun saa sitten loppuelämän nauttia? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti