2016/03/01

Brownie juustokakku

Ihana että aurinko paistaa hiihtolomalaisille! Meillä ei sellasta valitettavasti vietetä, vaan ollaan normaalisti töissä ja tarhassa :/ Ehkä joskus voidaan pitää vapaata tämäkin lomajakso, koska kaikki muutkin tuntuu lomailevan tämän viikon!

Tein eilen tosiaan sitten sen kakun. Juhlittiin sillä tavalla pienesti sitä että R kirjoitti uuden työsopimuksen :) 
Halusin hirveesti tehdä mun lempikakun: Uunissa paistetun amerikkalaisen juustokakun. Totesin kuitenkin että onkohan itsekästä ajatella vain itseään kakun valinnassa kun R:ää tosiaan juhlittiin. No päätin yhdistää siihe nR:n lempileivonnaisen: mokkapalat. Mutta vielä paremmassa muodossa: Brownie :P

Ilokseni huomasin että tämä ei ole mikään uusi juttu, joten reseptejä löyty netistä helposti. Pari esimerkkiä laitoin eiliseen postaukseenkin, ja tätä reseptiä käytin.  Ohje  vaikutti nopeelta, ja koska tiesin että mun täytyis saada tehtyä kakku nopeesti, vaikutti tämä paljon reseptin valintaan :D 

Tältä kakku näytti valmiina; 




Pojat koristeli vadelmilla kakun <3 (vadelmista ja kermavaahdosta ja tomusokerista piti vielä tehdä kolmas kerros kakkuun koristeelliseksi päälliseksi, mutta se vähän jäi. Meni se kakku noinkin! :D  )



tunnistaako joku, ketä piirroshahmoa pojat yritti tavotella koristelussa :D ?





Totesin syödessä R:lle että huomenna kakku on vielä maukkaampaa, sillä se ehtisi jymähtää vielä paremmin :) Koska olihan se hieman vetelää juuri uunista tulleena. Vaikka hetki sitä kuistilla pidettiinkin jäähtymässä, niin me hätähousut ei kuitenkaan maltettu odottaa niin kauaa että kakku olisi tekeytyny kunnolla :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti