2016/02/11

Yrityksen alkuun lähtö

Perustin toiminimen syksyllä. Se nyt ei vaatinu kun parisataa ja nimen keksimisen :D 
Tein ne, jonka jälkeen sain Y-tunnuksen. Perustin kotisivut ja face sivut yritykselleni. Aloin kaivaa edustavaa kuvaa itsestäni profiilikuvaksi, sillä en ollu kehitellyt logoa vielä. 

En tehnyt mitään muuta markkinointia kuin sen, että kutsuin ihmisiä tykkäämään yritykseni face-sivuista. 
Sieltä sanomalehdet bongasivat mut. Musta tehtiin juttu Forssan lehteen ja Seutu Sanomiin. Ihmiset oli hirmu kannustavia yritysideani suhteen! 
Seutu sanomien juttuun pääset tästä.

Nyt kun on /oli taloprojekti, työt, lapsi, joulu yms. Keskittymiseni firman markkinointiin oli pyöreä 0. Ajatuksena olikin että lähtisin mainostamaan itseäni juhlien suunnittelijana paremmin taloprojektin valmistuttua. Sitten olisin saanut itselleni fiksun työpisteen, tilaa ja tarvittavat välineet yrityksen pyörittämiseen. 
En odottanutkaan tilauksia ennenkun vasta markkinoinnin jälkeen. Toisin kävi.

Sain puhelinsoiton ensimmäisestä virallisesta (joulukonsertti & taulunäyttely olivat vähän epävirallisia tapahtumia, ainakin omasta mielestäni) tilauksesta. Minut oli bongattu lehtijutusta :)


Tapasimme asiakkaan kanssa, ja voi että en olisi voinut saada ihanampaa ja täydellisempää ensimmäistä asiakasta. Aloimme suunitella tapaamisellamme hänen juhliaan, ja sainkin siinä samassa jo heti perään toisen tilauksen. 

Kun järjestelin juhlia, koin palon. Olin super innoissani tästä. Tätä minä rakastan! Tätä minä haluan tehdä!

Kirjoitin ensimmäisen laskuni Suunnittelupalvelu- Laurénina asiakkaalle, ja tunne oli mahtava! Tästä se lähtee! :)


Nyt pikkuhiljaa mainosta suunittelemaan, logoa tekemään ja käyntikortteja tilaamaan, niin saadaan "this show on the road" :)

<3 

Pian tulossa postaus, jossa annan pienen kurkistuksen kattaukseen, joka asiakkaalle tehtiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti