2016/02/17

Talo alkaa näyttää joltain!

Ainakin sisältäpäin :D 

Ulkona on vielä roskaa, puuta yms muuta rakennusjätettä, joka viedään pois kun sitä ei tule enää lisää.
Nyt ollaan siinä vaiheessa että kipsivalu on vihdoin lattialla. Se on siinä ollut nyt puolitoista viikkoa. Sen kuivumiselle piti antaa kaksi viikkoa aikaa, ennenkun voi edes ajatella laittavansa lattiapinnan päälle (jotta kosteus pääsee pois). Sillä välin oli suunnitelmissa levyttää seinät, laskea keittiön katto ja tehdä muita hommia mitä tarvii tehdä, niin että sitten KUN lattiapinnat sais laittaa, niin saa oikeesti alkaa paukuttaan laminaattia, laattaa ja lattialautoja paikoilleen. 

Nyt ollaan siis ystävänpäivästä lähtien levytetty seiniä kipsilevyllä niin nopiaan kun mahdollista. Keittiön kattokin on laskettu, ja se odottelee tällä hetkellä sähkäriä, jotta voisi sitten lyödä paneelit päälle :)

Tältä siellä näyttää nyt:







Kuvissa siis levytettyjä seiniä. Kittiä ei ole vielä missään, sillä siihen ei rakennusmestari antanut kosteuden takia lupaa. Joten keskikerroksesta on siis puolet levytetty ööö lauantain, sunnuntain ja maanantain aikana :) JA ottaen työtunnit huomioon ( ei ole pystynyt kokopäivää olemaan kuin lauantaina. Niin sanoisinko että työtahti on aikas hyvä! :D 

Mutta mitä luulette, pitääkö aikataulu? 

Viikko 7  Seinien levyttäminen viikolla, viikonloppuna (JOS saadaan lupa) lattioiden pintojen laitto

Viikko 8  Seinien kittaamista, lattioiden jatkamista, vessojen rakentamista ( vesieristeet, lattiapinta, kalusteet yms )

Viikko 9  Seinien Maalaaminen, lattioiden viimeistely, listoja joka paikkaan, keittiön kasaaminien

Sen jälkeen muutto? 
Unohdinkohan innoissani jotain? :D 
No, mutta aikataulu näyttää siltä että työmaalla täytyis olla koko ajan, ja sehän EI ole mahdollista. Molemmilla meillä on päivätyöt, on pieni poika ja koira, jotka kaipaisivat huomiota myös, ja lisäksi pitäis ehtiä tekemään ruokaa, siivoamaan ja pyykkäämään tän hetkisessä kodissa. PLUS pakkaamaan :D 

Ei saatana. 

Näitä hommia on kuitenkin niin paljon kivempi tehdä, koska tulee valmiimman näköistä heti tietty kun saa uuden pinnan. Ja kun tietää että sille pinnalle ei tule montaa työvaihetta enää. 

Kipsiseinistä tulee nyt kuitenki sitä pölyäki vaikka kuinka ja paljon, sekä lattian hiomisesta. (Mietin yks päivä että MILLÄ mä siivoon ton paikan :D)
Mutta kun saadaan lattiat paikoilleen niin sitten saan olla jo superinnoissani! Koska sitten ei puuttuis enää kun listat ja kalusteet! :)
Löydettiin tarjoushaukkina laminaattia ja laattaa lattioille RTV:stä pari viikkoo takaperin, eli nekin majailevat jo tontilla valmiina asennusta varten! :D 


EN MALTA ODOTTAA, meinaan revetä innosta aina kun mietin millasta siellä tulee olemaan, miltä keittiö näyttää paikoillaan, miltä vessa tuntuu valmiilta? Entäs olohuone?
Mihin sohva laitetaan? 

yms yms yms 

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti