2016/02/10

Ideointi ystävänpäivän varalle

Itse en tänä vuonna A) ehdi B) ei ole varaa((( C) tää kaikki v*tuttaa suunnattomasti...))) toteuttaa mitään mahtavia lahjaideoita tai mitään upeita kakkuluomuksia... 
JOTEN tyydyn haaveiluun ja vinkkien jakamiseen muille. 

Idea nro 1




Kukka Interfloran kautta. Kuinka kätevää! Ajattelin että olisin kavereille jotka ei asu täällä, lähettäny esim jonkin ihan yksinkertaisen lahjan: ruusun. 
Se olisi yllätys (jos joku ei vielä tiennyt, rakastan yllätyksiä) eikä kovin kalliskaan ylläri... 
Lisäksi isovanhemmille on ollut useaan otteeseen aikomuksena lähettää kukka tuolla tavalla. Että he tietävät olevansa mun mielessä, vaikken kamalan ahkeraan ehtisi käydäkään heidän luonaan :) Koska kuka ei haluaisi kukkasia! 
p.s. kukkia olis kiva lähettää yllärinä esim miehen työpaikalle ;) 


Idea nro 2

Piparit <3
Siis itsetehdyt piparit. Kuinka söpöö. Ja koska jenkkilän tyyli on lähellä sydäntäni monessa asiassa. niin on tässäkin. niin sanotut sokeripiparit, jotka koristelis jenkkilän niiden sydänkarkkien tyyliin. Tässä pari idea kuvaa: 




kuvat pinterestistä
No entäs lahjat?

Puolisolle: 

Älytön aamiainen sänkyyn?



Kerro luovasti miten paljon häntä rakastat / mitä hänessä rakastat, esim näin:




kuvat pinterestistä

Jotakin hänen lempituoksuaan, partasetti, liput suosikki artistin tai urheilujoukkueen keikalle / otteluun. Kello, kalvosinnapit, lahjakortti johonkin liikkeeseen... Lahja voi olla mikä vaan. 
Ja lahjan voi antaa mitä erikoisin keinoin. Esimerkiksi aarteen etsinnällä! :D Tee vihjeet, joiden avulla hän pääsee lahjan luokse. Lahjana voi olla jokin tavara, tai sitten sinä odottamassa seksikkäissä alusvaatteissa sängyllä kuohuviinin kanssa ( tai hänen lempi oluensa) ;) <3 



Ystäville:

Itsetehty leivos, piparit, kukkia, muistokirja yhteisistä vuosistanne, kirje jossa kiität häntä kaikesta mitä olette kokeneet... 

Näitähän riittää :D 

Me vietämme ystävänpäivää raksalla levyttämässä. PAITSI iltapäivällä lähsetään ajamaan salaiseen kohteeseen, jonka vain minä tiedän. Ravintolaan syömään kahdestaan R:n kanssa. 
R ei tiedä edes mihin kaupunkiin ollaan suuntaamassa :D 

Lisäksi jossain vaiheessa tavataan parhaiden ystävien kanssa ja halataan / annetaan lahjat :) <3

Eli tänä vuonna en ainakaan järkkää tämän kummallisempia yllätyksiä. Jos ensi vuonna ;)

XOXO 
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti