2015/10/15

Toisen näytöksen kirous


YEP, eilen oli näytös numero 2. Uutena näyttelijänä minähän en tiennyt mitään mistään ennakko olettamuksista tai kirouksista. Esim että jos kenraali menee pieleen, niin ensi-ilta menee tosi hyvin...?
Tai tästä tokasta näytöksestä, että se menee vähän huonommin, esim hitaammin, lässähtäneemmin yms... ? Nää kaikki on nyt käynyt valitettavasti toteen.
 En haluais sanoo että kokonaan hylkään nämä ajatustavat, mutta herranjumala. Jos odotetaan että näytös menee huonosti niin totta helvetissä se sillon menee huonosti!?

Kun tarpeeks siitä oli puhuttu, ja vastanäyttelijät psyykannu tarpeeks tokasta näytöksestä, niin eikö mua se alkanu ihan järkyttävästi jännittämään! Siis olin niin paskajäykkänä ja maha kuralla ettei mitään järkee! Ei mua tollai ensi-ilta jännitäny!

"No, uusi päivä ja uudet kujeet"...


Aloin voimaan jopa pahoin ja tärisin väliajalla. Jännitti niin paljon. Ja miks? Samaa näytelmää täsä näytelläään, joka osataan jo... mutta ei auttanu. Eikä varsinkaan se että yleisö ei ihan lähtenyt täysiä mukaan ja nauranu mukana. Se vaikuttaa aika paljon!

Nooo kolmas näytös on nyt perjantaina. Se menee jo paljon paremmin. Se vedetään täysiä. Koska se täysillä vetäminen ja hyvän näytöksen kokeminen on niin paljon parempaa kun se että ei anna itsestään 110% ja on niin paskajäykkänä ettei pysty nauttimaan tilanteesta. 
Ei se oo kivaa :D 

Vielä ei ole yksikään mun tuttu/ kaveri/ perheenjäsen käynyt kattomassa näytöstä. Kenraalissa oli paras ystävä ja sisko koeyleisönä, mutta että ihan näytöksessä? Ei ole näkynyt, ehkä ihan hyväki :D Paljon kivempi esittää tutuille kun saa sen draivin takasin!

Ja kyllähän tässä vielä ehtii! Muistaakseni vielä 23 esitystä edessä :D 

Mutta suosittelen. Lämpimästi, ehdottomasti. Kyllä siellä nauramaan pääsee! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti