2015/10/07

Äiti ja tytär- etusivun juttu




Juuu. Musta ja meittin äiteestä oli juttu paikallisessa sanomalehdessä koskien teatterin näytelmää: Isältä pojalle, jossa olemme molemmat.

Lehti rakensi tällä kertaa jutun meidän ympärille, sen sijaan että olisi haastatellut kaikkia näyttelijöitä, tai että olisi kuvannut koko poppoota. Ihan hauska idea, ihmiset kai tykkäs. Ei siinä, hauska idea mainostaa näytelmää :)





Mitä meiltä kysyttiin?

Ollaanko harjoteltu paljon yhdessä vapaa-ajalla?
- millä vapaa ajalla?

Millasta on ollut olla yhdessä äitinä ja tyttärenä työstämässä näytelmää?
- kivaa, mutta melko normaalia. Ei tunnu omituiselta ollenkaan. Ollaan muutenkin niin paljon tekemisissä keskenämme, ja komiikka lentää meidän kesken muutenkin päivittäin.. Juttu lähtee välillä ihan hanskasta :D

Mikä sai mut lähtemään tähän näytelmään mukaan?
 - Halu päästä näyttämään kykyni ja osaamiseni oli ainakin yks syy. Olen pienestä pitäen pyöriny teatterilla äitin mukana näytelmien harjotuksissa, ja lavasteissa ja tätä ennen kahviossa ollut mukana. Teatterin porukka vaan on sellanen missä haluan olla mukana!

Onko ollut vaikeaa saada rooli päälle?
- Onko ollu vaikeeta näytellä pissistä? ei :D Saan tätä kautta vähän vinoiltua tälle luonteentyypille, sillä se ei itelle oo mikään suosikki ;) (suoraan sanottuna en oo oikein koskaan voinu sietää pissiksiä vai lissuja vai mikskä niitä kuuluu sanoo )


Millanen näytelmä on? Millasta hauskaa on luvassa?
- No farssi.. eli hauska :D Tämä on sellasta hauskaa, ettei tosiaan kannata ottaa mitään liian vakavasti! Forssan teatterin sivuilla on selitetty näytelmä hyvin! 

Siinä muutamia kysymyksiä joita kysyttiin, ihan peruskysymyksiä siis :)
Keskiviikkona tuli postilaatikosta myös Seutu-Sanomat, jonka sivuilla komeili juttu myös Isältä Pojalle- näytelmästä. Tämä juttu on koko porukasta, ja vähän ehkä kirjoittajan omaa käsialaa enemmän kun meidän suusta :D 



If you know what i mean.... :D  

Ihanaa viikon jatkoa kirpeästä pakkaskelistä huolimatta! (ihanaa kun aurinko piristää meitä vielä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti