2015/10/16

loma!

JEAH! Perjantaista alkaa 2 viikon loma, jonka aion viettää mitä ihanimmin! Loma on siis kesälomani, jota en kaikkia pitänyt kesällä, vaan säästelin siitä puolta tänne pidemmälle syksyyn, niin on mullakin mahdollisuus olla enemmän osallisena talolla! :)

Eli pääsen levyttämään yläkerran rappusten seiniä, jotta pääsen testailemaan valitsemaamme tapettia siihen ;)

Lisäksi on haaveissa tehdä jotain tosi kivaa Ch:n ja R:n kanssa yhdessä. Esimerkiks lähtee sille risteilylle mihin ollaan oltu menossa jo tosi kauan! Ja HopLoppiin :)

Näin mietin vielä torstaina aamusta... Kunnes päivällä sain puhelun päiväkodista. Ch on satuttanut oikean jalkansa temppuradalla, ei suostu astumaan sillä, ei anna koskea, itkee että sattuu ja jalka näyttää vähän turvonneen. Lääkäri aika onneks saatiin iltapäivälle, ja ch nukku hyvät päikkärit tarhalla vielä. Sitten kahdelta suoraan tarhalta herättyään lääkäriin. Ei suostu tekemään mitään. Kannan poikaa koko ajan ja joka paikkaan.
 Lääkäri katsoo jalkaa, ch antaa onneks lääkärin vähän koskee siihen ja ilmottaa että jalkapöytään sattuu isovarpaan kohdalla. Ei näy turvotusta, eikä tunnu mitään mikä viittaisi mihinkään murtumaan. Ruhje / venähdys mitä todennäkösemmin kyseessä. Mutta tiedä näistä nyt sitten. Lapsilla luut on niin pehmeitä ja joustavia ettei tiedä aina mikä siellä on sattunut.


lääkärissä hymyilytti kun annoin mummin terkut: karkkirasian


Soitto päiväkotiin ja töihin. Mennään kotiin, ja saikkua ehkä huomennakin( perjantaina). 
Lääkäri laittoi jalkaan liimateippiä, niin että tukisi jalkaa ja poika uskaltais sitä käyttää paremmin. No, perjantai aamu meni ehkä vähän paremmin kun torstai ilta, millon jalkaa ei saanut edes katsoa! Nyt ei varottu jalkaa ihan niin paljoa, mutta aina kun housuja laitettiin niin jo valmiiksi huutaa että "se sattuu!" (pojassa hieman draamakuningattaren vikaaa ;) )


Tehtiin piristykseks herkkukaakaot kaikille :)




Aamulla mentiin normaalisti tarhaan. Ajattelin että jos poika alkaa jalkaa käyttämään, niin se on sitten tarhassa. Kotona hän vaan makaa sohvalla ja käskyttää äitiä :D 

Tarhassa vois paremmin unohtua jalka, ja leikit kiinnostaa siinä määrin että alkais kokeilemaan astua jalalle. 

Vähäsen tarhassa poika veti potilaan roolia kun oli mahdollisuus olla äitin sylissä, niin sitähän oltiin ja oltiin niin pientä potilasta että! Pitkän suostuttelun jälkeen meni lautasellinen puuroo, ja halus leikkimään, sillä välin kun muut meni pihalle (hän ei halunnut kenkiä jalkaan).


Oikea jalka on villasukan suojissa <3

Jäivät sitten sisälle leikkimään tarhatädin kanssa. Äitille sanottiin että voi mennä töihin hyvillä mielin. Heillä on sen verran aikuisia töissä että pystyvät huolehtimaan potilaasta ihan helposti kyllä. Sovittiin että teen lyhyen päivän töissä ja haen päiväunien jälkeen pojan kotiin, missä saadaankin pakata tavarat iskä-viikonloppua varten valmiiksi.

huh.. Toivottavasti ei mene herran viikonloppu ihan pilalle. Kyllä huomas pienestä miehestä että oli turhauttavaa kun jalkaa piti niin kamalasti varoo :(

Nyt sitten vaan tarkkaillaan... Sitten kun liimateippi alkaa jalasta ittekseen lähtemään niin sitten sen annetaan lähteä, ennen ei tarvitse alkaa repiä irti. En saanut siitä kuvaakaan. Siitä tuli kauheen söpö kun lääkäri koristeli valkosen teipin autotarroilla :)
( villasukka on ollut lääkäristä asti jalassa, eikä sitä saa pois kuulemma ottaa)

Toivottavasti lepo auttaa, ja jalka saadaan toimimaan muutaman päivän päästä :)

Joten ensiviikon lomaa odotellessa pelonsekaisin tuntein.. Onko alkuviikosta vielä jalka niin kipeä ettei tarhaan mennä? Meneekö ne päivät kotona maatessa ja jalkaa parannellessa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti