2015/10/04

Ensi-ilta lähestyy

Isältä pojalle näytelmän harjoituskausi lähenee loppuaan.. Vajaa viikko ensi-iltaan, ja pikkuhiljaa alkaa mahassa myllertää kun vaan ajatteleekin ensi-illan lähenevän!! HUI!

Harjoitukset on sujuneet hyvin, ohjaaja Ellu on mun mielestä mahtava. Se kehuu kun on kehuttavaa ja korjaa kun on korjattavaa. Lisäksi hän on itse niin täysillä mukana siinä näytelmän teossa, että on mahtavaa työstää hänen kanssaan näytelmää eloon! :)

Harjoituksissa on ollu hauskaa, tietysti. Tässä harjotellaan Farssia. Tottakai siellä on hauskaa :D Tottakai me naureskellaan toisiamme siellä ja itseämme siellä kun teemme sitä komediaa.
Mutta otetaan siellä vakavastikin. Ite otan vakavammin ehkä, kun sitten taas siellä on joukossa ne hassuttelijat, jotka naurattaa koko porukkaa aina joka väliin :)




Ei tosiaan ole ensi-iltaan enää pitkä aika... Se on siis kamalan lähellä! Alkaa mahassa menemään perhosia ihan toden teolla, ja jo harjotuksissa oon alkanu jännittään koko ajan enemmän. Aina kun odotat verhoissa sitä omaa iskua, millon mennä lavalle, tulee kauhee kusihätä (*REPS)  ja jännitys. Mutta kun menen lavalle, ne kaikki unohtuu ja uppoudun siihen näyttelemiseen.

Teatterin johdosta on tullut käsky, ettei someen saa julkaista kuvia ennen ensi-iltaa, joissa näkyy näyttelijät rooliasuissaan tai koko näyttämöä lavasteineen...
Joten ei julkasta sitten :D

Harjotuksissa on nyt menneellä viikolla käynyt Seutu Sanomien ja Forssan Lehden haastattelijat jotka mainostavat lehdessään tulevaa ensi-iltaa ja koko näytelmää tietty. Mutta Forssan lehti lähestyi näytelmästä kirjottamista erilailla kun ennen. Juttu tehtiin musta ja mun äidistä. Tytär ja äiti samassa näytelmässä. "Millasta se on?" - Aika samaa kesselöintiä ku muutenki :D 

Saa nähdä millanen siitä lehtijutusta tulee kokonaisuudessaan niiden vastausten perusteella mitä annettiin :)

Kerron täällä sitten siitä enemmään, jos löytyy ihmisiä jotka eivät käsiinsä saa Forssan Lehteä :)

Tarkkoja päiviä en osaa sanoa koska jutut julkastaan, mutta seutu sanomista veikaan keskiviikkoa tai torstaita, ja samat päivät aikalailla Forssan Lehdelläki :)

Mukavaa viikon alkua kaikille!

p.s. tänään on vapaa ilta reeneistä, ja siitä nautitaan täysillä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti