2015/06/15

viikonlopun juhlaa


Viikonloppu alko melkeinpä vasta lauantaina meillä :D Perjantai meni sohvalla levätessä pitkältä tuntuneen viikon jälkeen. Ch oli isällään viikonlopun ja  nyt oli harvinainen tapaus kun poika meni isälleen jo torstai ehtoona.
Oli niin omituista mennä aamulla töihinki ilman et piti poika viedä tarhaan :D

No mut lauantai.... Kun saatiin ruhomme ylös ja makoiltiin sohvalla uusien orange is the new black- jaksojen parissa (<3<3<3) niin lähdettiin koiran kans mökille ajeleen. Tavoitteena oli veneen lasku ja päivä sauna ennenkun piti lähtee kotiin valmistautuun juhlia varten.

freeshinä ennen saunaa
Veneen lasku ei menny ku strömssössä.. Saunottiin sit sillai pikana kun veneen laskuun meni vähän enemmän aikaa kun ensin arvioitiin.

mimillä on aina hauskaa mökillä. Varsinkin nyt kun oli uus frisbee mukana ;)
Ja sit kauheella pikakelauksella kotona tukan kuivaus ja suoristus ja pöyhistys ja meikkaus ja vaatteiden vaihto.

Ja menoks.


Meillä ei tänä kesänä paljon oo juhlia. Ei yksiäkään häitä, rippijuhlia, mutta yhdet ristiäiset ja parit syntymäpääiväjuhlat. Viime viikonloppuna oli nyt sitten kahdet juhlat päällekäin. 30- ja 50 vuotisjuhlat.

Inhottavaa... 30:sillä ehdittiin vähän aika seurustella ja onnitella päivänsankaria, mutta sitten sai jo lähteä toisiin juhliin.. Mistä piti kans lähtee niin että vois ehtiä vielä 30v bileisiin takasin, mut en oikein tiedä mitä tapahtu... tai no tiedänpä, Lilluttiin 50v juhlissa paljussa ja saunassa 11 asti, R vielä pidempään. Jonka jälkeen oli iltapalaa ja pientä tissuttelua ja pikkuhiljaa kyydin odottelua akustisen esityksen soidessa pihalla kynttilän valossa, jonne loppuporukkakin kokoontui sitten kaikki yhteen :)

Tässä pari kuvaa juhlapaikasta:


Kuuman kartanon matkailukeskus tai joku tällanen oli paikan nimi


Kahden aikaan lähdettiin sieltä juhlapaikalta kotiin, ja suoraan sänkyyn. Pitkän viikon ja juhlimisen jälkeen se sänky tuntu taivaalliselta!

50 vuotisjuhlat oli mun kummitädin ja 30 vuotis juhlat R:n kaverin. Molemmille vielä jälkikäteen valtavat onnittelut! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti