2015/06/08

3 v synttärit

On vietetty ja valokuvattu! :D 
Kaikki meni muuten ihan loistavasti, mutta sade vähän latisti tunnelmaa...
Siihen mennessä kun suurinosa vieraista oli jo lähtenyt, alkoi aurinko paistaan... tietysti... :D


Juhlimaan alotettiin kolmen jälkeen kun oli päivänsankari herännyt  päiväunilta. Ihmiset innostu ehkä vähän liikaa.. sillä heti kun näkivät ch:n (kannoin vielä sylissäni sängystä alakertaan ihan unisena) alkoivat ihmiset tulla työntämään lahjojaan pojalle ja onnittelemaan. Koitin mennä vähän piiloon pukemaan pojan huoneeseen, että poika sais hetken rauhan herätä kunnolla. Ja että katottais kaikki lahjoja sitten kerralla esim. Jutussa ei ollu sillä hetkellä mitään logiikkaa :D


Kun sain ihmiset kaikki pihalle, ja ch:n hetkeks syliini (ihme että maltto kaikkien lahjojen avaamisen jälkeen) että saatais puhallettua kynttilät ja hätäsemmille kakkukahvit :)




Tarjolla oli suolaistaa: Voileipäkakku, nakkipiiloja ja lihahyrriä. Plus suolakeksejä yhdessä pikkulaatikossa,


Makeita löytyi: täytekakku joka oli suklaakakkupohjista, kermavaahdosta, mansikoista ja kinuskista koottu luomus. Koristelun heitin ihan päästä, koska en lähtenyt siihen että olisin muotoillut itse kakusta rekan mallisen. Tein ennemmin tän helpomman ratkasun ja laitoin erikseen rekan kakun päälle :) Kakun päällä "maana / hiekkana" toimi Nougat rouhe ja suklaarusinat rekan työskentelyssä.

Lisäksi oli erilaisia pikkusia herkkuja tarjolla pienissä laatikoissa. Oli auto-keksejä, autot- karkkeja, sukulakuja ja suklaarusinoita.

Ruokailu oli vähän hidasta lähteä alkuun, koska sateen takia, tarjoiltavat oli pakko pistää toisista ruokailupöydistä. Joten ruuokien hakeminen oli hankalaa, oli ahdasta, ja se tarjoilu menikin suurimmaksi osaksi niin että me nuoremmat kokosimme  tarjoiltavista mitä ihmiset halusivat ja annettiin suoraan eteen kahvikupillinen ja lautasellinen syötävää.
Mutta kun ilma selkeni, ihmiset pääsivät vähän liikkumaan vapaammin ja tunnelmakin rentoutui.

Seuraavassa postauksessa kerron sitten mikä ohjelmanumero sai ihmiset nauramaan oikein kunnolla, ja että mitä muuta tekemistä oltiin keksitty juhlissa.

Stay tuned... ;)

P.S.  Kaikissa kuvissa kuvaajana toiminut rakas ystäväni Kaisa   <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti