2015/04/27

Pottailu välistä?

Meillä tuo pottailu on ollu aika vaihtelevaa tän viimisen vuoden sisällä. Oli ajanjakso kun potalle mentiin mielellään, mutta äiti ei aina muistanu jokaisen ruokailun tai unien jälkeen potalle muistutella, joten se sitten jäi vähäksi aikaa vallan. Kun kyseltiin " menisitkö potalle?" vastasi pikkumies ytimekkäästi: " en".
Vai niin... Ei sitä siihen voi pakottaakaan... Been there, done that! josta seuras pieni pottakammo hetkeks... Oops!

No, nyt on yhtäkkiä suunta muuttunu. Potalla ollaan käyty hienosti aina kotona, kun ollaan paljaalla pyllyllä. Mutta bokserit ja housut jalassa on unohtunut monesti leikin tiimellyksessä se ettei olekaan vaippaa ja tullut ykköset ja kakkoset joko housuun tai lattialle matkalla potalle.
Nyt viime viikolla tarhantäti kertoi iltapäivällä ch:ta hakiessamme kuulumisia päivästä. ch oli käynyt pytyllä! Ja ihan itse, ja sinne oli tullut kakkonen! Eli suomeksi kakka. Voi herranen aika miten voi äiti oja R olla ylpeä toisen huimasta saavutuksesta! Kyllä oli rehvakkaan näkönen taapero kaiken sen kehuvyöryn keskellä. :)

Mutta sellanen kunnollinen pottailu vaihe on siis mielestäni jäänyt harvinaisen lyhyeksi....

Mutta onhan tuo valtava edistysaskel. Yövaipat on ollu nyt jo melkeinpä viikon putkeen ihan kuivia! Ja tarhassa ehdottelin että vois pikkuhiljaa jättää sen vaipan sieltä housuista ja käydä pytyllä useemmin. Kotonakin oli pakko pytylle mennä niinkun iso poika!
Mutta me ei olla ehditty varautumaan tällaseen editysaskeleeseen ollenkaan! Eli ei olla ostettu sellasta pytylle pistettävää lasten istuin rengasta.
Täytyypä mennä ostoksille ;)





Minkä takia noitakin täytyy olla noin erilaisia?! Ei auta muu kun antaa taaperon valita itse mieluisensa, jotta tulee varmasti käyttöön! :D
Olen turhan usein joutunut tilanteeseen jossa äiti on valinnut taaperolleen vaikka iltapalan, tai paidan joka sitten on aivan väärä taaperon mielestä eikä suostu yhteistyöhön sen jälkeen enää mitenkään päin! :D

Me mennään vessatarvike ostoksille! Soon moro!

P.s. missä iässä teillä on yleensä alettu käymään oikein vessanpöntöllä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti