2015/04/22

iltapäiväkahvilaa ja arkiruokaa

Tiistai päivät on sellasia, että päästään moikkaamaan vanhoja tuttuja MLL:n kahvilaan täällä kotokaupungissa.
Ch:n oltua noin 3kk ikänen aloin käymään siellä vauvakahvilassa ja tutustuin ihaniin tyyppeihin. Siellä sai vertaistukea muilta äideiltä vauva arkeen. Siellä sai juoda kahvinsa kuumana, kun ympäristö oli sen verran turvallinen (ja pieni) ettei tarvinnut kontata vauvan perässä koko ajan. Vauvatkin viihtyivät matolla ringissä kun oli niin paljon katseltavaa :)

Sitten pienet vauvat kasvoi kuin varkain taaperoiksi, äidit menivät takaisin töihin, taaperot tarhaan ja perhepäivähoitajalle. Mutta yhteydenpito ei katkennut! Facessa on pieni ryhmä meitä äitejä, ja siellä saadaan juoruta ja kiukutella ja mitä millonkin tekee mieli :)

Jäi tosin aina harmittamaan että ei päästä siihen kahvila rutiiniin enää, kunnes mua vinkattiin et iltapäivällä on kahvila myös, joka tiistai! Nyt on sen verran moni äideistä niin sanotusti "kakkoskierroksella" että siellä on osa kahvitellu päivisinkin, ja oon ollu salaa tosi kade niille. :D

Nyt on rauha maassa, mekin päästään ch:n kans edes kerran viikossa sinne missä äiti saa ladata akkuja ja nähdä kavereita, ja lapset saa riehua toistensa kanssa :) IHANAA!

Tiistaina päästiin taas kahvitteleen. Pienellä maksulla sai äiti kahvinsa ja poika mehun ja täysjyväkeksinsä :)

äitin eväs kahvin kans :)

NAM mehua!







Onneks lähdin sillon aikoinani yksin kohti tölön vauvakahvilaa. Ja vaikka pidinkin pienen tauon tuossa kun oma elämä meni vinksin vonksin, niin kun "palasin" ryhmään aktiiviseks, oli se paras päätös pitkään aikaan <3

Ehtooksi oli hyvä tehdä joku simppeli ruoka: eli kanaa ja riisiä uunivuoassa. NAM! :P




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti