2015/04/21

Kovakin viherpiipertäjä

Hah, ihan mun tuuria. Oon leikkivinäni jotain kokeneempaaki viherpeukaloi ja yks kymmmenestä siemenestä on jaksanu kasvaa taimeks, ja seki vähän epäilyttää että saadaanko ollenkaan satoa :D



Tämähän on tosiaan latva artisokan taimi...
Ja eipä tässä mitään, tämä artisokkahan olikin vaan
kokeilu!




















Seuraavaks olis tavotteena hakee iso multakuorma kaatopaikalta, josta saadaan pistää kukkapenkkeihin lisää multaa ja rakentaa ne kasvimaat, jolle olis haaveena ne porkkanat, retiisit, salaatti ja parsa.
Mansikat roikkuu amppelissa, viiniköynnökset saa rauhassa kasvaa ja uus valko-viinimarjapensas samoin saa rauhassa tottua uuteen ympäristöön ja asettautua :)

Tänä kesänä on siis vähän uutta syötävien kasvien kasvavan osuuden suhteen puutarhassa. Lisäks suunnitelmissa kohentaa oleskelualuetta ja viimeistellä nurmikon reunuksia ja siistiä rajoja muutenkin jokapaikassa puutarhaa.

Ja tottakai, siivoomis vimma kasvaa aina näin keväisin, ja nyt kohteeksi joutui meidän kuisti. Sain vihdoin ja viimein jouluiset havuköynnökset ulko-oven pielistä pois ja lisäilin vähän verhoja jotta kuistillakin olis kotoisammat olot :)









Vielä pitäis maalata ulko-oven karmit ja viedä muutenkin tavaroita pois, mutta kyllä teki paljon noi pelkät verhotki! On suojasampi olo vaikka ne peittää tosi pienen alueen!

Ja toki, oli pakko hakee orvokkeja koristamaan ruukkuja rappujen läheisyyteen.
Kuistiahan ei ole ns. remontoitu muutakun laitettu parvekematto lattialle, maalattu kaikki valkoiset osat uusiksi, R teki uudet rappuset ja nuo oven karmit uusiks.

Kyllä tosta pihastakin hyvä vielä tulee :P (kun saa kaikki remontoinnista jääneet romut helvettiin ja koira alkaa paskoon rahaa... niin sitten...)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti